Adem Kazıl Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2018 Sürücüler SRC2 ve SRC4 belgelerinin tamamını E-Devlet vasıtası ile dakikalar içerisinde alabiliyordu. Fakat bu sistem değişiyor! Yapılan açıklamaya göre 25.02.2003 tarihinden önce B sınıfı ehliyet alıp 65 yaşını geçmeyen kişiler, 01.01.2019 tarihine kadar Halkbank ve Vakıfbank'a 20+20 TL yatırarak SRC2 - SRC4 belgelerini E-Devlet üzerinden almaya devam edecek. Fakat 1 Ocak itibari ile muafiyet kalkacak ve kurs şartı gelecek. dün bi yerde gördüm konuyu, akşam hemen müracat ettim sabah paraları ödedim belgeyi aldım bile, emekli olunca sivri pabuçlu ayakkabı alıp (havaya girmek için) düşeriz yollara belki? 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 benim için kriter gelecek sene yetecekti bu konuya. Bekliyordum alıp kenara koyayım diye ama muafiyeti kaldırıyorlar ? Ehliyet tarihi 24.02.2004 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 2 ay önce sınava girip almıştım ben bi halta yaradığı yok yine sömürmek için çıkan bir uygulamadan başka bir şey değil ehliyeti var ki o insan o aracı kullanabiliyor yüküda insanın belgesine göre mi taşıtcaksın ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Ben 2010 yılında sınavsız almıştım.Ne olur ne olmaz diye.Eşimin eski işinde ticari kullanıyorduk.Polisler birkaç kez sormuştu.Yani işimize yaramıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Harcı internet bankacılığından ödeyebiliyormuyuz. Ben de başvurdum ancak harc kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 12 dakika önce, Fatih Mehmet USLU yazdı: Harcı internet bankacılığından ödeyebiliyormuyuz. Ben de başvurdum ancak harc kaldı. olmuyor şubeden ödenmesi gerek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 33 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: olmuyor şubeden ödenmesi gerek. hesap no vs varmı başvuru tamamdır paralarıda yatıralım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 (düzenlendi) 11 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: hesap no vs varmı başvuru tamamdır paralarıda yatıralım ? hesap no yok vakıf bankası veya halk bankası şubelerinden tc no ile hemen çıkıyor ekranda. Aralık 27, 2018 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 (düzenlendi) bende cumartesi işlemi yapıp parasını pazartesi günü SRC 1 ve SRC 3 için vakıfbanka içerden yetirdım 2 şer tl de ayrıca işlem ücreti aldılar.ben emekliyim belki bir iş yaparsak ileride lazım olur diye aldım.bir laf var işine yaramasa da al koy bir tarafa belki gün gelir lazım olur Aralık 27, 2018 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 bu saat itibarı ile önce e devlet üzerinden kaydı oluşturdum. Sonra hanımın halk bankası hesabına girerek E devler ödemeleri başlığı altından ödemeyi gerçekleştirdim. Daha sonra kendi e devlet hesabıma girdiğimde işlemin tamam olduğunu gördüm. Yarın çıktı almak kaldı sadece. Yani internet bankacılığı varsa şubeye felan gitmeye gerek yok arkadaşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2018 Son tarih diye bir konu yok arkadaşlar şehir efsanesi. Ekrana açıklama koymuşlar 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 8 saat önce, Turhan Onat yazdı: bu saat itibarı ile önce e devlet üzerinden kaydı oluşturdum. Sonra hanımın halk bankası hesabına girerek E devler ödemeleri başlığı altından ödemeyi gerçekleştirdim. Daha sonra kendi e devlet hesabıma girdiğimde işlemin tamam olduğunu gördüm. Yarın çıktı almak kaldı sadece. Yani internet bankacılığı varsa şubeye felan gitmeye gerek yok arkadaşlar. vakıf bankasından ödemeye çalışmıştım dün ya ben bulamadım yada vakıf bankasının bu hizmeti yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 2 saat önce, Adem Kazıl yazdı: vakıf bankasından ödemeye çalışmıştım dün ya ben bulamadım yada vakıf bankasının bu hizmeti yok. Malesef ki henüz internet kanalında açılmamış bu hizmet, yapım aşamasındaymış ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 26.05.2003 ehliyet alış tarihi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap