Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Çanakkale zaferi hepimizin ortak gururu ve vicdanıdır. Fakat şunu unutmamak gerekir ki her emperyalist savaş aynı zamanda ölüm, yıkım, yoksulluk ve kölelik anlamına gelir. Savaş için harcanan her kuruş insanlığın sonu için harcanmıştır. Kim size şu düşman, bu hain, bu ... diyorsa bilinki asıl düşmanınız o dur. Asıl bu zihniyeti alt ettiğimizde dünya daha yaşanılabilir bir yer haline gelecektir. Ve biz insanoğlu verdiğimiz ölüler yerine yaşattığımız nesillerle gurur duyduğumuz zaman barış gelmiş demektir. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Gözlerim doldu, zor tuttum kendimi. Evde sesli bir şekilde okudum duygu dolu anlarda bir nebze olsun o anlara yaşamaya çalıştım.Askerde bir çok kez çatışmaya girmiş birisi olarak biz Türklerin ne denli duygusal ve yardımsever oldugunu her zaman hissetmişimdir...Ne mutlu Türküm diyene... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Mekanları cennet olsun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Ruhları şad olsun. Biz onlardan gurur duyuyoruz. Ya onlar bizden ne bekliyorlar. Biz nereye gidiyoruz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Çanakkale Turk milletinin zincirlerini kırdığı yerdir. Düşman Çanakkalede denize dökülmeye başlayıp İzmir'de denize dökülmesi tamamlanmıştır.Saygıyla ve rahmetle anıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Saygıyla ve Merhametle anıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Çanakkale'ye okul zamanında gitmiştim lise yıllarında.. o zaman bu kadar idrak edememiştim ama şimdi bakınca büyük bir başarı milli ruh irade adına ne dersen de bi destan varmiş... En ufak bir emegi geçen tüm şehitlere bile ALLAH gani gani rahmet eylesin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Bir Hilal uğruna Ya Rab ne Güneşler batıyor.... Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bizi bu vatanı emanet edenlere sozsuz minnetlerimi sunuyorum. Ruhları şad olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Korkusuz Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 Konulara göz atarken farkettim de bi çanakkale gezisi düzenlenebilir mi diye düşündüm :-) ya da önceden düzenlendi mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2018 (düzenlendi) Buda bizden.... ✈️?? ✈️?? ✈️?? Bizler için ebediyete intikal edenleri, ebediyen unutmayacağız!... - Türk Hava Yolları ✈️?? ✈️?? ✈️?? ✈️?? Bizler için ebediyete intikal... - Türk Hava Yolları.MP4 Mart 19, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2018 Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezine gittik. 11-12 adet salona sırayla geçerek canlı! anlatım yapılıyor. Çıkışta da müze var. Simülasyon (müze dahil) tam bilet 13 TL, sadece müze 3 TL. --4 dakika sonra eklendi-- --6 dakika sonra eklendi-- 4 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap