Mustafa Şen. Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2018 Merhaba 2018 Focus aracımda arka camda buz yada çiğ olduğunda sabah ilk çalıştırmada ben aktif etmesemde resistans devreye giriyor. Bir süre aktif kalıp buz çözülünce kapanıyor. Bu tüm mca yada Focus lerde aynı mı? Bir şikayetim yok. Sadece merak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 9 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Dış ısıya goremi devreye giriyor örneğin hangi derecede ben daha rastlamadım böyle bir durumla 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Aynen bu bir özellik ve sadece Mk3 MCA'ya özgü de değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Dış ısıya goremi devreye giriyor örneğin hangi derecede ben daha rastlamadım böyle bir durumla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Şen. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2018 Yakup Bey, Ozan Bey yeşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2018 12 saat önce, Ozan Kar yazdı: Ozan bey devreye girdiğinde tuş üzerindeki uyarı lambaları yanıyor mu ben hiç rastlamadım da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2018 19 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Ozan bey devreye girdiğinde tuş üzerindeki uyarı lambaları yanıyor mu ben hiç rastlamadım da Yanmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 31.12.2018 - 00:38 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Dikkat ettim de belirtildiği gibi ön cam rezistansı devreye girdi fakat arka cam aktif olmadı ben kendim manuel yaptım sorun nedir aceba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Şen.
Merhaba
2018 Focus aracımda arka camda buz yada çiğ olduğunda sabah ilk çalıştırmada ben aktif etmesemde resistans devreye giriyor.
Bir süre aktif kalıp buz çözülünce kapanıyor.
Bu tüm mca yada Focus lerde aynı mı?
Bir şikayetim yok. Sadece merak
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap