Mehmet Kr Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2018 Şehir içi 46 kuruş Şehirler arası 37 kuruş yakıyor tüpte Çok mu yakıyor yoksa piyasa şartlarına göre uygunmu eğer çok ise ne yapmam gereklı acaba kışlık bakımlarını daha 1 ay önce yaptırdım Iyi forumlar teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Koray Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Kullanım tarzı, güzergah, yol ve trafik durumu ile araç (otomatik mi) hakkında biraz daha detaylı bilgi verirseniz bir de kuruş hesabı değil de litre bazımda tüketiminizi belirtirseniz daha objektif değerlendirme yapılabilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Kr Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 (düzenlendi) Bir saat önce, Koray Demir yazdı: Kullanım tarzı, güzergah, yol ve trafik durumu ile araç (otomatik mi) hakkında biraz daha detaylı bilgi verirseniz bir de kuruş hesabı değil de litre bazımda tüketiminizi belirtirseniz daha objektif değerlendirme yapılabilir diye düşünüyorum. Arac otomatik Şehir içi genel olarak yoğun bir yer değil genel de ev iş arası kullaniyorum o da 3 - 4 km bir mesafe uzun yolda da 110 - 120 arası fazla hız yapmıyorum 16.1 lt lpg ile 107 km yol gidebildim. Birde araçta şuan kar lastiği takılı durumda Teşekkür ederim şimdiden Ocak 1, 2019 Mehmet Kr tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Dediğiniz şartlarda kullanım ile normal. Kısa mesafe, otm araç ve kış koşulları... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Kr Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 16 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Dediğiniz şartlarda kullanım ile normal. Kısa mesafe, otm araç ve kış koşulları... Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Koray Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Bence de tüketim değerleriniz normal gözüküyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 önceden depoyu doldurduğumda araç bilgisayarında 830-850 km civarı gösterirdi. ancak son iki ayda depoyu doldurduğumda 760 km lerde gösteriyor. bugün doldurdum shellden 732 km gösterdi. neden olabilir. kış şartları etkili olabilir mi? --1 dakika sonra eklendi-- araç f3 dizel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Menzil kısa dönem ortalamanıza göre hesaplanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 ama hep şehir içi kullanıyrum ama bir süredir tp den ve iki defa başka bir yerden aldım. shell dışından aldığımda zaten az km yapıyordu. ortalamaya göre mi hesaplıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 2 saat önce, Ali Gök yazdı: ama hep şehir içi kullanıyrum ama bir süredir tp den ve iki defa başka bir yerden aldım. shell dışından aldığımda zaten az km yapıyordu. ortalamaya göre mi hesaplıyor nasıl hesapladığı kesin belli değil ancak son 15 dakikadaki ortalamaya göre diyebiliriz kabaca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2019 araç bilgisayarının gösterdiği km değeri can sıkmaya devam ediyor. önceden depoyu doldurduğumda araç bilgisayarında 830-850 km civarı gösterirdi. ancak son iki ayda depoyu doldurduğumda 760 km lerde gösteriyor. bugün doldurdum shellden 732 km gösterdi. neden olabilir. kış şartları etkili olabilir mi? --1 dakika sonra eklendi-- araç f3 dizel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2019 ford'da tam bilmiyorum ama opel de bu hesap son "5 dakikalık ortalamaya ve yol bilgisayarı 1" e göre yapılırdı. şehir içindeki dur kalk , trafik ışıklarında bekleme vs. menzil hesabını kısaltır. Uzun yola çıkarsanız yol gittiğiniz halde menzilin de arttığını görürsünüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet Kr
Şehir içi 46 kuruş
Şehirler arası 37 kuruş yakıyor tüpte
Çok mu yakıyor yoksa piyasa şartlarına göre uygunmu eğer çok ise ne yapmam gereklı acaba kışlık bakımlarını daha 1 ay önce yaptırdım
Iyi forumlar teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap