Alperen Yeşil Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2019 arkadaşlar 2011 hb focus aldım devriyaj yukardan kacrıyor normalmi ustaya götürdüm baskı balata debriyaj alt merkezi değiştiricez dedi bilgi yardım istiyorun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seçkin Kaçar Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 ford araçların debriyajı yukarıdan kavrıyor,daha iyi bilen arkadaşlar yorum yapacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 Kavrıyor mu kaçırıyor mu.. El freni çekip hafif kalkmaya çalışın arabanın burnu kalkıyorsa sorun yoktur. Veya el freni çekik 4 e takın ayağı debriyajdan çekin yavaşça motor stop edecek gibi oluyor yada ederse sorun yoktur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Alkanoğulları Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 DOGRU yada 2. vites at dip gazla devir saatinden kacırır yada abının dedigi cek el freni dene yenı satın aldıysan kesin bitiktir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap