Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar, bugün aracımın değerini öğrenmek istedim ama açıkçası net bir fiyat alamadım. Aracın özel olduğunu ancak Ford için ikinci elde 50.000 TL ve üzeri rakamların olağan dışı olduğu gibi faraziyeler duydum.
Aracım: 2011 Focus III 5K Titanium EcoBoost+Şeker kırmızı+X Paket+Otomatik Park. Sadece 1800 km.de ve toplu iğne başı kadar kusuru yok.Sizce böyle bir aracın ikinci el değeri nedir.
Soru
Selami
Arkadaşlar, bugün aracımın değerini öğrenmek istedim ama açıkçası net bir fiyat alamadım. Aracın özel olduğunu ancak Ford için ikinci elde 50.000 TL ve üzeri rakamların olağan dışı olduğu gibi faraziyeler duydum.
Aracım: 2011 Focus III 5K Titanium EcoBoost+Şeker kırmızı+X Paket+Otomatik Park. Sadece 1800 km.de ve toplu iğne başı kadar kusuru yok.Sizce böyle bir aracın ikinci el değeri nedir.
Saygılarımla...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
17
14
13
7
Popular Days
Mar 20
24
Mar 21
20
Mar 22
15
Mar 29
13
Top Posters For This Question
Mertol Kip 17 posts
Tevfik 14 posts
Selami 13 posts
Ogün Özemre 7 posts
Popular Days
Mar 20 2012
24 posts
Mar 21 2012
20 posts
Mar 22 2012
15 posts
Mar 29 2012
13 posts
Popular Posts
H. Cenk
İnsanları gaza getirmeyin lütfen.. Sahibindende 45bine 46bine düz 1.6 style ilanları var. Ama; 41bine 3.5 aydır satılmayan metalik boyalı 2011 style plus da var. Bir tane beyaz satıldı style
Mertol Kip
Bizim biçtiğimiz değer elbette önemli. En azından benim için. Her an balatayı sıyırıp ecoboost alabilme kapasitesine sahip bir manyaklıktayım zira..
H. Cenk
Yani bence genel olarak yaklaşımınız yanlış.. Bu arabayı almak isteyen seven beğenen zaten gider sıfır alır. Bu arabaya bir sürü rakip var. Giu var, astra turbo var, 160lık golf var vs şimdi 1.1
Bu soruda 78 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap