Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar Merhaba 2014 model titanium x 1.6 dizel Focus aracımın istanbul şartlarında ısısı 90 derece olmuyor hep 65,70 bandında sürekli gidip gidip geliyor daha aracın can açtığını görmedim arac yeni aldım bu arada termostat su kontrolü radyatör temizliği hepsi yapildi sizce neden bu şekilde yapıyor
Soru
Saim Cerit
Arkadaşlar Merhaba 2014 model titanium x 1.6 dizel Focus aracımın istanbul şartlarında ısısı 90 derece olmuyor hep 65,70 bandında sürekli gidip gidip geliyor daha aracın can açtığını görmedim arac yeni aldım bu arada termostat su kontrolü radyatör temizliği hepsi yapildi sizce neden bu şekilde yapıyor
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
7
6
4
Popular Days
Ock 8
17
Ock 7
16
Ock 6
6
Top Posters For This Question
Alper Sakallı 9 posts
Saim Cerit 7 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Ozan Kar 4 posts
Popular Days
Ock 8 2019
17 posts
Ock 7 2019
16 posts
Ock 6 2019
6 posts
Popular Posts
Alper Sakallı
16 km yolda motor suyu ısınmıyorsa termostat açık kalmış demektir üstadım. 1.0'lar emisyon ve verimlilik açısından motorla birleşik egzoz manifoldu tasarlayıp, motor suyunu buradan geçirerek motorun h
Yakup Ç. A.
Focus 1.6-1.5 dizel öyle değil dışarısı 30 derede değilse. Biz de size yalan söylemiyoruz ya ?
Yakup Ç. A.
Son 4-5 yılda "0" (sıfır araç) n eredeyse tüm dizel Ford'ları (Fiesta, Kuga, Focus, Mondeo, C-Max, Edge ve Ranger) kullandım üstadım, hepsi böyle 2.0 dizel de böyleydi 4-5 km'de 90 dereceye gelen dize
Posted Images
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap