mehmet ceylan Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2019 (düzenlendi) Merhaba biraz fazla ama 3 sorum olacak; Aracım 1.25 fieasta benzinli 2010 model 1. Geçenlerde uzun süre değişmediği için polen filtresini kendim değiştirmek istedim. Bosch marka uygun filtreyi biraz zorda olsa eskisini çıkartıp taktım. Filtre yönü eskisinde belli değildi , yenisinde ok işareti ile ingilizce akım yönü yazılmıştı. Bende ok araç kabininini gösterecek şekilde taktım. değişimden öncede şimdide hava kanallarının yönünü değiştiremiyorum. Hep pencere önü buğu çözücü çok üflüyor , kabine ya da ayaklara çok az üflüyor. 2. Bu araçtaki antifiriz turuncu renktemi , fotoğraftaki antifiriz uygun mudur? 3. Polenle birlikte yağ filtreside aldım ama değiştiremedim. Bana biraz boyutu küçük geldi ama uygun mu? Ocak 9, 2019 mehmet ceylan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Bunları almadan önce sorsaydınız keşke, havalandırma için kontrol edilmesi lazım yönlendirmelerde kırık olabilir ona uzaktan bakamayız. Müsait olduğumda parçalara bakabilirim ama ne zaman bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet ceylan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bunları almadan önce sorsaydınız keşke, havalandırma için kontrol edilmesi lazım yönlendirmelerde kırık olabilir ona uzaktan bakamayız. Müsait olduğumda parçalara bakabilirim ama ne zaman bilemiyorum. Teşekkür ederim. antifirizi almadım . Ama aracın üstündeki turuncu ben pembe oluyor sanıyordum . filtreleri set halinde aldım interntten aldığım yer uyar dedi uymazsa değiştireceğiz artık. Ben sizden uzaktayım , kanallara bir ara baktıralım , bakım zamanı geldi zaten yakında . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap