Ahmet Kahta Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2019 Arkadaşlar Merhaba, benzer konu bulamadım , bende 2009 mondeo mk4 2.0 tdci manuel araç var. Aküsü bitti. İçinden orijinal olmayan bir akü çıktı, acaba orjinal fabrika çıkışı değerleri nedir? Kaç amper kaç ah ? Satın alacağım cevabınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Seri ve motora bağlı olarak aküler çok değişiyor. Sizinki %90 12v 60ah. Şasi numaranızla servise ulaşırsanız onlar size en uygununu söyler ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kahta Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 (düzenlendi) Yakup bey, Ford otoyu aradım, net bir şey demediler. 70 de olur 80 dediler, zaten üstündeki 80 ama orijinal değil. Bana fabrika çıkışı değerler lazım. Birde 2016 da değişti akü şimdi yine bitti 3 yılda bitmesi normal mi? Ocak 10, 2019 Ahmet Kahta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Aküler 2 yıl garanti verir. 3 yıl biraz az olmuş, genelde 5 yıl gider ama soğuk havalar ve kullanım azlığı ömrü etkiler. Kalitede önemli tabi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kahta Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Serkan Bey, doğrudur soğuk memleketteyim değiştirmek şart oldu da birde akü değerlerini tam öğrenebilsem ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Böyle bir zorunluluk yok bu arada düşük olmasın varsa S/S ile uyumlu olsun yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kahta Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 12v 75ah mı acaba? kolay oto da araca göre bu değer çıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 11 saat önce, Ahmet Kahta yazdı: Yakup bey, Ford otoyu aradım, net bir şey demediler. 70 de olur 80 dediler, zaten üstündeki 80 ama orijinal değil. Bana fabrika çıkışı değerler lazım. Birde 2016 da değişti akü şimdi yine bitti 3 yılda bitmesi normal mi? Nereyi aradınız anlamadım. Servisi ararsanız şasi numarası ile size verebilirler demiştim. Yetkili servis, Ford Otosan değil vs değil. 46 dakika önce, Ahmet Kahta yazdı: 12v 75ah mı acaba? kolay oto da araca göre bu değer çıkıyor Yineliyorum birebir aynı olacak diye bir kural yok. O siteler de detaylı database'e sahip değildir. Yine tekrar etmem gerekirse bu Mondeo ile birçok akü seçeceği var fabrikasyon bir tane değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 53 dakika önce, Ahmet Kahta yazdı: 12v 75ah mı acaba? kolay oto da araca göre bu değer çıkıyor Kolayoto da C-Max içinde 75A çıkıyor ama benim akü 80A. Yakup’un dediği gibi doğru değer değil. Yetkili servis şase no ile doğru değeri verir. Tavsiyem 80A olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kahta Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 (düzenlendi) Konu gereğince öğrenmek istediğim bilgiye ulaştım. Teşekkürler Ocak 11, 2019 Ahmet Kahta tarafından düzenlendi İmka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kahta Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Elektrikçiye götürdüm, akü değerleri normal, bir ara getir şarj edelim dedi, almadım yani 80a e devam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kahta Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 (düzenlendi) Akü iptal?, yeni akü aldım, tecrübemi paylaşayım; otomatik far konumunda ampullerin ömrü kısa oluyormuş diye manuele aldım, almaz olaydım unuttum ve bir gün boyunca böyle kaldı akü son damlasına kadar finishim... Takviye yaptım "immobilizer aktif" hatası aldım. Araştırmalarım neticesinde aküyü söküp evde 1 gün şarj ettim. Taktım çalıştı. Sonra hergün çalıştırmak zorunda kaldım yine de akü tutmadı, elektrikçi şarj etti yine olmadı, povver 12V 80Ah 780, depozito dahil 430tl. Ocak 16, 2019 Ahmet Kahta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap