Kerem B. Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2019 (düzenlendi) Önerebileceğiz, kullanıp memnun olduğunuz şarjlı ya da pilli diş fırçası var mı? Hanımla birer tane alalım diyoruz ama fiyat skalası çok geniş ve hangisi ihtiyacımızı karşılar kestiremiyorum. Bluetooth olmazsa dişler fırçalanmış sayılmaz mı mesela? ? Ocak 11, 2019 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 https://www.hepsiburada.com/oral-b-pro-790-sarj-edilebilir-dis-fircasi-2-li-avantaj-paketi-p-SGBRAUN094753 Yıllardır bu modelin benzerini kullanıyorum. Uygundur, yeterlidir, fazla masrafa gerek yoktur. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Ben cem abinin attığını kullanıyorum direkt. İndirimdeyken 185'e almışım. Gayet memnunum. Ancak bunu aldıktan sonra söylenen internette biraz daha bakındığımda denk geldiğim bir bilgi: pillerinin direkt değişmemesi sebebi ile uzun zamanda şarj performansının azaldığı ve komple tüm bu zımbırtının çöp olduğu söyleniyor. Bu süreç ne kadar, pilleri uğraşsak değiştirir miyiz, garantiden pil değişimi yapıyorlar mı bilemiyorum. Öyle bluuututlu 17 modlu süper pro zımbırtılara geçeceğimi pek sanmıyorum, heleki günde 5-10 dk zaman harcanan ve doğru kullanıldığında klasik diş fırçasının bile yeterliliği bana göre sorgulanamaz iken ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 4 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Ben cem abinin attığını kullanıyorum direkt. İndirimdeyken 185'e almışım. Gayet memnunum. Ancak bunu aldıktan sonra söylenen internette biraz daha bakındığımda denk geldiğim bir bilgi: pillerinin direkt değişmemesi sebebi ile uzun zamanda şarj performansının azaldığı ve komple tüm bu zımbırtının çöp olduğu söyleniyor. Bu süreç ne kadar, pilleri uğraşsak değiştirir miyiz, garantiden pil değişimi yapıyorlar mı bilemiyorum. Öyle bluuututlu 17 modlu süper pro zımbırtılara geçeceğimi pek sanmıyorum, heleki günde 5-10 dk zaman harcanan ve doğru kullanıldığında klasik diş fırçasının bile yeterliliği bana göre sorgulanamaz iken ? Başka bir model kullanıyorum 2012 yılından beri... pili bitik... sürekli sarjda duruyor.. öyle kullanılıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 34 dakika önce, Cem Boneval yazdı: https://www.hepsiburada.com/oral-b-pro-790-sarj-edilebilir-dis-fircasi-2-li-avantaj-paketi-p-SGBRAUN094753 Yıllardır bu modelin benzerini kullanıyorum. Uygundur, yeterlidir, fazla masrafa gerek yoktur. Bunu alsam mı diye düşünüyordum, yorumunuz isabet oldu. Teşekkür ederim. 15 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Ben cem abinin attığını kullanıyorum direkt. İndirimdeyken 185'e almışım. Gayet memnunum. Ancak bunu aldıktan sonra söylenen internette biraz daha bakındığımda denk geldiğim bir bilgi: pillerinin direkt değişmemesi sebebi ile uzun zamanda şarj performansının azaldığı ve komple tüm bu zımbırtının çöp olduğu söyleniyor. Bu süreç ne kadar, pilleri uğraşsak değiştirir miyiz, garantiden pil değişimi yapıyorlar mı bilemiyorum. Öyle bluuututlu 17 modlu süper pro zımbırtılara geçeceğimi pek sanmıyorum, heleki günde 5-10 dk zaman harcanan ve doğru kullanıldığında klasik diş fırçasının bile yeterliliği bana göre sorgulanamaz iken ? İş pil bitmesine gelsin de bakarız bakalım ? teşekkür ederim. 11 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Başka bir model kullanıyorum 2012 yılından beri... pili bitik... sürekli sarjda duruyor.. öyle kullanılıyor Kullanacak kadar şarj oluyor o zaman. gayet iyi 6 yılda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 57 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: birer tane Birer taneye gerek yok bence, yedek başlık alıp aynı cihazı kullanabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 1 dakika önce, Tugay Kuruöz yazdı: Birer taneye gerek yok bence, yedek başlık alıp aynı cihazı kullanabilirsiniz. Tak çıkar çabuk yalama olmaz mı öyle? Hazır ikili paket varken ikili almak daha mantıklı bence. Konfor ararken pintilik yapmayayım. ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 7 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Tak çıkar çabuk yalama olmaz mı öyle? Hazır ikili paket varken ikili almak daha mantıklı bence. Konfor ararken pintilik yapmayayım. ? Cem abinin gösterdiği ürünü akrabam aldı. Eşiyle kullanıyorlar. Tek cihazı kullanıyorlar diğer cihazı kullandıkları ilk cihazın pili bitince kullanırız diyordu ? tak çıkar sıkıntı olmuyor. Her gün tak çıkar yaptım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 25 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Tak çıkar çabuk yalama olmaz mı öyle? Hazır ikili paket varken ikili almak daha mantıklı bence. Konfor ararken pintilik yapmayayım. ? Yalama olmaz. Fiyat durumunu siz değerlendirirsiniz çok farketmiyorsa ikili paket alınabilir tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Ben tek cihazı iki kişide pek hijyenik bulmuyorum, ben kimse ile kullanmam büyük ihtimalle da karı-koca drumunda hijyen kısmı bizi leylekler getirmiyorsa önemsiz kalır tabi 48 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Başka bir model kullanıyorum 2012 yılından beri... pili bitik... sürekli sarjda duruyor.. öyle kullanılıyor 3-5 dakika çalışacak kadar yetse pili yeter aslında doğru diyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 18 dakika önce, Tugay Kuruöz yazdı: Yalama olmaz. Fiyat durumunu siz değerlendirirsiniz çok farketmiyorsa ikili paket alınabilir tabi. Bu model hep ikili paket çıkıyor internette. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Geçenlerde dişçiye sordum, gereksiz klasik diş fırçasıyla daha az uğraşıyorsun dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 (düzenlendi) Cem hocamin attigi modeli bende kullaniyorum sorunsuz sanirsam 2 yil oldu.. Mertcanin dedigi gibi zamanla batarya degisimi olurmu bilmiyorum suan icin sorun yok. Yine mertcanin dedigi gibi hijyen olmaz kesinlikle 2 ad makine al ? bendede 2 ad var.. Model olarakta bu yeter alirken en ustunu alcaktim set, en ustunu bi arkadasim gerek yok diye belirtti almadim. Ocak 11, 2019 okan ali tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Hijyene niye takıldınız? Sonuçta iki ayrı başlık kullanılcak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 1 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Hijyene niye takıldınız? Sonuçta iki ayrı başlık kullanılcak... Peki bunu sen istedin onur ? fircalarken tukururken vs ister istemez sap kismina degiyor sivi, bundan şahsen rahatsiz olur insan eşin dahi olsa ? gerci sen bekarsin bilemezsin bunu haha. Işin sakasi bir yana hemde sök tak sey mi bu, al iki tane ayri renk kullan yok senin basligin onun basligi karisir bence sorun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap