Anıl Sönmez Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2019 Selamun aleyküm arkadaşlar focus 3 ün dış far camını sökmem gerekiyor nasıl söküldüğünü bilen varmı acaba --0 dakika sonra eklendi-- Tırnaklar var ama onu tutan civata felan varmı bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2019 (düzenlendi) Farı sığacağı büyüklükte bir karton kutuya koyuyorsunuz, kartona da saç kurutma makinesinin ağzı girecek kadar delik açıyorsunuz 10 dakika ısıtıp, cam ile siyah gövde arasındaki far yapıştırıcısının yumuşayıp macun kıvamına gelmesini sağlıyorsunuz. Takarken de saç kurutma değil de ısı tabancası lazım. Kolay gelsin Ocak 17, 2019 Alper Sakallı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 Far camı tırnakların harici yapıştırmadır, profesyonel bir işçilik harici açılmasını tavsiye etmem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Anıl Sönmez Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 En son bi ustaya götürücem ama kendim yapabilirim diye düşündüm nette.yapanlar var ama focus 3 için bulamadım büyük ihtimal tırnakları tutan plastiğin kısmını biraz eritmek gerekiyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 5 saat önce, Anıl Sönmez yazdı: En son bi ustaya götürücem ama kendim yapabilirim diye düşündüm nette.yapanlar var ama focus 3 için bulamadım büyük ihtimal tırnakları tutan plastiğin kısmını biraz eritmek gerekiyo hayır, kasa ile cam arasındaki tüm hat boyunca olan yapıştırıcıyı ısıtarak yumuşatmanız lazım, buda en iyi fırında yapılıyor. kolay bir iş değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2019 17 saat önce, Ozan Kar yazdı: fırın Fırın derken? Bildiğimiz fırından mı bahsediyorsun. Gerçekten riskli bir iş. Yapma gayreti içerisindeki herkese başarılar dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 MuratÖzçelik Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2019 Isı tabancası yardımı ile farı ısıtıp yapışkanı yumuşayınca ayırabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2019 6 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Bildiğimiz fırından mı bahsediyorsun. Gerçekten riskli bir iş. evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Anıl Sönmez
Selamun aleyküm arkadaşlar focus 3 ün dış far camını sökmem gerekiyor nasıl söküldüğünü bilen varmı acaba
Tırnaklar var ama onu tutan civata felan varmı bilmiyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap