Gökhan Türker Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2019 Resim de de gördüğünüz gibi arabanın arka kısmı yüksek duruyor buda sinirimi bozuyor tavsiyeleriniz neler dir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Passatın karşısına yokuş yukarı parkedin ?? Serviste orijinal spor yaylar ucuz deneyebilirsiniz. Ucuz derken 870 TL eibach pro kit. http://www.fordaksesuar.com/tasarım/süspansiyon-alçaltma-kiti?model=focus&year=2014 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 bazen öyle yapıyorum ? sadece aracın arkasına taktırsam nasıl olur acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 5 saat önce, Gökhan Türker yazdı: sadece aracın arkasına taktırsam nasıl olur acaba dengesiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Aracın arkasını alçaltırsanız aerodinamik ve hızlı giderken yola tutunması olumsuz etkilenir. Size tavsiyem ancak arka yaylardan 1 have kestirmek ya da presletmek olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 4 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: arka yaylardan 1 have kestirmek ya da presletmek olur. Bu en tehlikelisi değil mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Koy abi 200 kilo ağırlık bagaja, pırıl pırıl olur:) Saka bir yana en dogru tercih yaylari degistirmek. Ama hic daha once denemedim. O guzelim surus konforunu bozmasin acep? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 (düzenlendi) 35 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: Aracın arkasını alçaltırsanız aerodinamik ve hızlı giderken yola tutunması olumsuz etkilenir. Size tavsiyem ancak arka yaylardan 1 have kestirmek ya da presletmek olur. Okumanızı tavsiye ederim https://www.x-tremetuning.com/blog/yay-preslemenin-ve-kesmenin-zararlari/ Başlık sahibinin cevabına gelince yapılabilecek en uygun çözüm; yukarıda da linkleri bulunan araca özel üretimli spor yaylardan almaktır. Sadece arkaya spor yay takıp önü orjinal bırakmak aracın tamamen dengesiz bir sürüşe sahip olmasını sağlar. Ön taraf daha laçka, arka taraf daha sıkı bir sürüş karakteri sunar ki arabanın tüm dengesi bozulur. Kestirmek, preslemek falan zaten unutmalisiniz bunları. En güzel yol spor yaydır. Ocak 25, 2019 Cenk Demirel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Sizin ön taraf alçaltılmış mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Hayır aracı sıfır aldım bütün herşeyi orjinal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 27 dakika önce, Kutluhan A. yazdı: Bu en tehlikelisi değil mi ? Kapalı uçlu ve hatve sonu taşlanmış yapılması koşuluyla hiç bir sorun teşkil etmez çünkü orijinali de bu şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 43 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: Kapalı uçlu ve hatve sonu taşlanmış yapılması koşuluyla hiç bir sorun teşkil etmez çünkü orijinali de bu şekilde. Sonuç olarak bu araç üretilirken ve yay üretilirken yapılan tüm mühendislikleri ve hesaplamaları kenara atmış olacaksınız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Ben de o duruşunu seviyorum; ben de mi bir gariplik var (avına hemen atılacak kaplan gibi)? ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fırat Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 2 saat önce, Selçuk Öz. yazdı: Ben de o duruşunu seviyorum; ben de mi bir gariplik var (avına hemen atılacak kaplan gibi)? ? Aynen bende bu durumu çok seviyorum. Yalnız değilsiniz.:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2019 4 yıldır biniyorum. İlk zamanlar banada acayip geldi. Ama son dönemlerde sanki kendiliğinden alçalmış gibi. Ya psikolojik yada zamanla kendini salmış gibi geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap