Ali Gök Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2019 2014 focus style aracın hareket halindeyken çocukların açamaması için ne yapabilirm? sanırım kilitlesek bile içerden açılıyor kapılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Çocuk kilidi. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Arka kapılarda ki cocuk kilidini aktif etmekten baska çare yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 hemen kontrol edeyim var mı öyle birşey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Şurada da biraz konuşuldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 4 dakika önce, Ali Gök yazdı: hemen kontrol edeyim var mı öyle birşey Kapı iç kesitinde yuvası var, el kitabında gösteriliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 bunu aktif hale getirdikten sonra içeriden açılmıyor dışarıdan açılıyor öyle mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 2 dakika önce, Ali Gök yazdı: bunu aktif hale getirdikten sonra içeriden açılmıyor dışarıdan açılıyor öyle mi? İnş öyle olur hocam, yoksa kapı felç ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İnş öyle olur hocam, yoksa kapı felç ? Kapi bozulursa sorumluluk kime ait ? ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 10 dakika önce, okan ali yazdı: Kapi bozulursa sorumluluk kime ait ? ? Gel senin kapıyı kurcalayalım, Français porte ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2019 heyecanla yarını bekliyorum ilk işim bu olacak. hiç durmayan iki çocuk arka koltukta olunca risk büyük çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mesut ç Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 kapı kilitlerini aktif etmişken camları da unutmayın.çocuklar oynamayı severler. onları da kilitli tutun muhakkak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 ilk sattığım focusda çocuk kilitleri aktifdi urfaya galericiye satmıştım 3 gün sonra beni aradı abi arka kapılar içerden açılmıyor bozuk galiba dedi, ilk önce şaşırdım yok dedim çalışyordu siz bozmuş olmayın dedim, yok abi biz birşey yapmadık içeriden açılmıyor dedi, çocuk kilitleri aktifdi onları açtınızmı dedim yok abi o neki dedi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Gök
2014 focus style aracın hareket halindeyken çocukların açamaması için ne yapabilirm? sanırım kilitlesek bile içerden açılıyor kapılar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap