Zafer Yusoğlu Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2019 Çocukların tableti arızalandı. Yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım. Tablet bir ara hiç açılmıyordu. Şimdi açılmak üzereyken tekrar yeniden başlatıyor. Kısır döngüye girdi. Dün akşam açtım bir şekilde tableti sıfırladım. Yeniden kurdum. Şarjda alıyordu. Ama ekran kapandımı ekranı uyandırınca tabletiniz 2 saniye sonra kapanıp yeniden başlatılacak diyordu ve yeniden başlatıyordu. Açık olduğunda power tuşuna basıp ekranı kapatmaya çalışıncada gene aynı uyarıyı verip yeniden başlatıyordu. Hard reset ten sıfırlamaya çalışınca sıfırlayamadan yeniden başlatıyordu. Şu ansa lenovo yazısı geliyor sonra ekran kararıp tekrar lenovo yazısı geliyor. Şimdi hiç açılmıyor. Kısır döngü devam ediyor. Ne yapayım çöp mü oldu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berke A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Bootlop olmuş garantili ise garantiye vermekten başka çaresi yok . Garantisi yoksa pek yapılacak birşey yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Garantisi bitmiş olması lazım. İşi anlayan biri yapamaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Bilemedim çözer mi ama https://www.ifixit.com/Answers/View/278068/Refuses+to+boot+,+loops+on+Brand#answer398196 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Tableti açtım. Bataryanın bağlantısını çıkardım taktım hard reset yaptım düzeldi. İşlemcisini buza bile tuttum. Azmin elinden bir şey kaçmazmış. İlk defa kırmadan bir şey çalıştırdım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2019 (düzenlendi) Anakart bozulmus gibi görünüyor ama bi deneyin bu sekilde bakalim. Sarji bittiğinde tekrar acilmama olasiligi var. Ocak 28, 2019 Zınar Turgut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap