Oğuzhan Aslan Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2019 (düzenlendi) 2006 focusun ısı kontrol düğmelerini değiştirdim. Ürünü ali expresten aldım yaklaşık 45 günde geldi. https://s.click.aliexpress.com/e/BG9gOrm Şubat 5, 2019 Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2019 Bu düğmeler kesinlikle çok daha güzel. 1 2 3 4 tuşunun da yayına dikkat etmek gerekiyor yoksa çevirsiğinizde tam rakama karşı oturmama durumu olabiliyor. Eskiden 206'mda ben de değiştirmiştim. Kırmızı aydınlatmaları da vardı. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2019 Bir de altındaki plastiği eritip bozuyor onu da söyleyelim de dikkatli kullanılsın. Sonsuza döndürülmesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aslan Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, Alper Sakallı yazdı: Bu düğmeler kesinlikle çok daha güzel. 1 2 3 4 tuşunun da yayına dikkat etmek gerekiyor yoksa çevirsiğinizde tam rakama karşı oturmama durumu olabiliyor. Eskiden 206'mda ben de değiştirmiştim. Kırmızı aydınlatmaları da vardı. Güle güle kullanın Aynen kesinlikle daha şık duruyor. vites körüğünüde değiştirdim uyum olarak güzel oldu ama teybe bir çözüm bulamıyorum aux yapamadım birtürlü. --32 dakika sonra eklendi-- 32 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bir de altındaki plastiği eritip bozuyor onu da söyleyelim de dikkatli kullanılsın. Sonsuza döndürülmesin. nasıl yani ? hangi plastik Şubat 5, 2019 Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap