Şenol Atagül Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2019 Merhaba, focus 3, yeni aldim. Ön sis farı yok. Yaptıracağım ama açma kapama düğmesi lazim, nerde bulabilirim. Teşekkürler. Kıbrıs"a yaşıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 İnternet, yetkili servis, çıkmacılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Teoman Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2019 Merhaba. Bende taktirmak istiyorum fakat anahtarı ve farları taktığımızda beyinden herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu? Ayrıca göstergedeki uyarı işaretinin yanmasını nasıl sağlıyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Şenol Atagül
Merhaba, focus 3, yeni aldim. Ön sis farı yok. Yaptıracağım ama açma kapama düğmesi lazim, nerde bulabilirim. Teşekkürler. Kıbrıs"a yaşıyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap