Adem Kazıl Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2019 Silecek haznesini su koydum açmışken soğutma su haznesinede baktım süt beyazı bi köpüklenme vardı bu normalmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berke A. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Normal gibi durmuyor yağ soğutucusu yada blokta yağ kaçağı var görünüyor soğutma sistemine karışıyor olabilir. Basınç testi yaptırmak lazım genleşme kabından 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 yağ çubuğuna da baktınız mı? karışma varsa belli olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 3 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: yağ çubuğuna da baktınız mı? karışma varsa belli olur Baktım abi bi sıkıntı yok --45 dakika sonra eklendi-- Suyun rengi turuncu herhangibir kararma yok --49 dakika sonra eklendi-- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berke A. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Kaçak varsa kararma olmaz zaten . Daha buyuk bir probleme yol açmadan işi bilen birine göstermeniz lazım. Bi yerlerden motor yağı soğutma suyuna karışıyor yanlız azda olsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Servisle konuştum Pazartesi bırakıcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2019 Motor yağı antifirize karışınca antifirizin rengi siyahlaşıyor. Köpük olması motor basıncının sızması ile oluşabilir. Radyatör hortumu da muhtemelen sertleşiyordur. Daha basit ihtimal olarak genleşme kavanozu hava yapmıştır. Bu hava devirdaimde köpürmeye sebep olmuştur veya suyun içine köpürtücü bir madde koyulmuş, durulanmadan su takviyesi yapılmıştır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 16.02.2019 - 21:27 tarihinde, Alper Sakallı yazdı: Motor yağı antifirize karışınca antifirizin rengi siyahlaşıyor. Köpük olması motor basıncının sızması ile oluşabilir. Radyatör hortumu da muhtemelen sertleşiyordur. Daha basit ihtimal olarak genleşme kavanozu hava yapmıştır. Bu hava devirdaimde köpürmeye sebep olmuştur veya suyun içine köpürtücü bir madde koyulmuş, durulanmadan su takviyesi yapılmıştır. bugün sevise bırakmıştım arabayı soğutma sisteminin komple 3, 4 defa temizleneceği söylendi tam sorun neymiş yarın öğrenirim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berke A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 Genleşme kaplarında otomatik olarak hava alma sistemi vardır dikkatli bakınca görürsünüz arka tarafta hava yapma gibi bir olayı yok bu gurupta eski nesil araçlarda var bu hava olayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 Yağ soğutucunun arızalanmış olmasını varsaysak henüz belli değil ama, geçen hafta otobanda 1 veya 2 dakika 220 km hıza çıktım sonra sonra kademeli olarak 1 er 2 şer dakikalarla 200,180,160 sonra 130 sabitleyip devam ettim bununla alakalı olabilirmi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 ilk önce yağ soğutucusu kontrol edildi sorun yok, nasıl olduğunu bilmiyorum ama yanlışlıkla su kabına yağlı su ilavesi yapılmış galiba, sistemdeki su devirdaim ettirilerek komple 3 defa temizlendi, bunun için özel bir ilaç var adını bilmiyorum, şimdi ilaçlı su var sistemde 1 hafta sonra tekrar gidip sistem komple boşaltılıp antifirizi konulacak, servis bunun için hiçbir ücret almıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alpay K. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Arkadaşım geçmiş olsun.senden başka birisi araca su koymadiysa senin yağ soğutucu su patlak.servis nasıl kontrol etti bilmiyorum.şu an az bir miktar karıştırıyor.gözle kontrol ile belli olmaz.birden çoğalıp aracını yağsız bırakabilir.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.ama karar sizin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 36 dakika önce, Alpay K. yazdı: Arkadaşım geçmiş olsun.senden başka birisi araca su koymadiysa senin yağ soğutucu su patlak.servis nasıl kontrol etti bilmiyorum.şu an az bir miktar karıştırıyor.gözle kontrol ile belli olmaz.birden çoğalıp aracını yağsız bırakabilir.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.ama karar sizin teşekkürler, serviste su ilavesi yapılmış ama onları suçlamıyorum üzerlerine düşeni yapıyorlar hiç zorluk çektirmiyorlar, başka servis olsa eminim bana ne der ücretini alır, haftaya komple boşaltılıp antifiriz konulacak tabi ben yinede kontrol ediyor olucam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 6 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: teşekkürler, serviste su ilavesi yapılmış ama onları suçlamıyorum üzerlerine düşeni yapıyorlar hiç zorluk çektirmiyorlar, başka servis olsa eminim bana ne der ücretini alır, haftaya komple boşaltılıp antifiriz konulacak tabi ben yinede kontrol ediyor olucam. bakım yapan usta daha önce yağ olan bidonun üstüne çalkayıp su koymuş olmasın ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 2 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: bakım yapan usta daha önce yağ olan bidonun üstüne çalkayıp su koymuş olmasın ? %99 başıma gelen bu ama kimseninde günahını almayayım. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Dün sabah arabayı servise bıraktım sistem bir kere daha boşaltılıp temizlenip antifiriz konacaktı ama yağ soğutucusunun arızalı olduğu tespit edildi garantiden müracaat edildi, ikame kugayı aldım çıktım kuga şu an 11 binde 6/7 bin km’sini ben yaptım? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Adem Kazıl
Silecek haznesini su koydum açmışken soğutma su haznesinede baktım süt beyazı bi köpüklenme vardı bu normalmi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 21 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap