Zafer Yusoğlu Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2019 Yeni transit minibüs teki ekranda egzoz filtresi %30 dolu diye bir uyarı vardı. Focus un ekranında böyle uyarı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 kilometresi düşürülmüş focus bile kullandım ilk kez duydum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 benim bildiğim direk dolu ise partikül için dtc arıza kodu atıyor fakat araştırmak lazım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 Servise bindiğimde %25 dolu diye uyarı veriyordu. 30 km sonra da inerken %50 diyordu. Transitte varsa yeni focustada vardır. Ama grafik tasarımı yeni focusa değil eskisine benziyordu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Zafer Yusoğlu
Yeni transit minibüs teki ekranda egzoz filtresi %30 dolu diye bir uyarı vardı. Focus un ekranında böyle uyarı var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap