Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 - Frambuaz ve Kestaneli Çikolatalı Tatlılar mükemmeldi. Ayrıca kitap okumak için de ideal bir yer. Sultanahmet ve Ayasofya gibi bir yerde , tarih ile iç içe bir mekan. Mutlaka gidilmesi gereken yerlerin başında geliyor. , Hafız MUSTAFA Merkez Hocapasa Mahallesi Muradiye Caddesi No: 51, Sirkeci - Fatih - Istanbul, 34080 Sirkeci Eminönü / Istanbul 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 hımm nefis gözüküyor pamuk teşekkürler...ha bu arada unutuyordum bekarsınız değilmi.... :kıhkıh: :kıhkıh: :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 hımm nefis gözüküyor pamuk teşekkürler...ha bu arada unutuyordum bekarsınız değilmi.... :kıhkıh: :kıhkıh: :P no no no Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 ben taksimde PANO yu cok begendim pamuk ya...cok güzel bir sarapevi peynir tabakları atmosferi...calan müzikler..enson tadilattaydı..bilmiyorum hiç gittinizmi..ama cok hoşuma gitti.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 ben taksimde PANO yu cok begendim pamuk ya...cok güzel bir sarapevi peynir tabakları atmosferi...calan müzikler..enson tadilattaydı..bilmiyorum hiç gittinizmi..ama cok hoşuma gitti.. Pano yu duydum ama gitmedim açıkcası.ANDON u cok sevıyorum taksımde şarap için 150-200 ceşit şarap vardır herhalde.onlarında peynirleri kendi yaptıkları taş fırın zeytinli ekmekle servis yapılıyo ama harika .şiddetle tavsiye edilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 birgün gelirsem götürsünler beri oraya not ettim...bende boş vaktimde izmirde gezilecek mekanlardan bahsedeyim işyerindeyken sınırlı ve resim koyamıyorum..size tanıtalım efendim...izmiri biraz...gelseni otokoça aldıralım ha...vala süper olur ...izmir tam yaşanılacak şehir hem öle..lavuklar yok burda... :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 birgün gelirsem götürsünler beri oraya not ettim...bende boş vaktimde izmirde gezilecek mekanlardan bahsedeyim işyerindeyken sınırlı ve resim koyamıyorum..size tanıtalım efendim...izmiri biraz...gelseni otokoça aldıralım ha...vala süper olur ...izmir tam yaşanılacak şehir hem öle..lavuklar yok burda... :kıhkıh: istanbul başka.tabi herkese kendi yaşadığı yer şahane gelir,ama ben vazgeçemem burdan iki gün uzaklaşsam trafiğini bile özlüyorum o derece aşığım istanbul'a:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 bende izmir'e.....ruhu olan tek kent... not:Alpi bizi rontluyor şuan birazdan atılır buneyaaaaaa ankara fıstık gibi hiçsevmez izmir muhabbetini bye..kolay gelsin sana öküzlerden korusun... :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 ÖKÜZ BAR... bizim burdaki öküzlerin biraraya toplanması için yaptık ....saga sola sarkmasınlar danalar... Gazi Kadınlar Sokağı’nda bir eski İzmir evi daha restore edilerek eğlenceli bir mekan oldu. 500 kişilik 3 katlı bir mekan olan Öküz Bar İzmir’in eğlence yaşamı için yeni bir renk... Bira 8 TL Burgerler 10 TL Şinitzel 15 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 bende izmir'e.....ruhu olan tek kent... not:Alpi bizi rontluyor şuan birazdan atılır buneyaaaaaa ankara fıstık gibi hiçsevmez izmir muhabbetini bye..kolay gelsin sana öküzlerden korusun... :kıhkıh: abi yok neden sevmeyeyim izmir'i? severim de ben durup durup Ankara'ya laf atılmasına gıcık oluyorum.. yok memur şehri, yok gri kent fln diye.. sevmiyorsanız gelmeyin kardeşim, zorla getirmiyor kimse kimseyi ankara'ya diyorum ben de... konu dağılmasın... mekanlara devam.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 aforoz edilmemek için kilisede dünya dönmüyor diyen Gallieo...mahkemeden çıkışta kendi kendine mırıldanır "yinede dönüyor" ankarada gri işte.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Önceki gün Aksaray ziyaretimiz oldu...Yolda G.Atep sofrası denilen ama daha çok komyoncu lokantasını andıran yerde acılı ezme üzerine kuzu şiş ama kıyılmış olandan dedikleri bir ızgara fındık lahmacun eşliğinde yedim... veee çok beğendim.....Aksaray ı 10-15 km çıkışta sağda benzinlik içinde...... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Karaambarlılar kamyoncular derneğinin lokantası değildir inşallah onlar önce sınava tabi tutuyorlar...bakınız recep ivedik... :kıhkıh: :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yok..yok..misafir edenlerden birinin kirvesi imiş...sıkıntı yok yani.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Sivrihisar-Ankara istikametinde, TŞOF dinlenme tesislerini geçince sağda Çini Bahçe diye biryer var.. Başkent Dinlenme Tesislerinin yanında.. ballı kaymaklı gözlemelerini tavsiye ederim.. ayrıca çok ilgili ve nazikler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap