ali yanık Oluşturma zamanı: Mart 3, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 3, 2019 arkadaşlar merhaba 2016 focus sedan aracımın sol arka lambalarının hepsi (dörltlü -park hariç) ve bagaj kapağının ortasındaki lambada arıza verdi. hepsinin aynı anda gitmesi ampül kesmesi gibi gelmedi bana. sigortadan olmuş olabilir yada kablolarda mı bi terslik var acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2019 sigorta kutusu bir kontrol edilmeli. ama ilk önce sigorta şemasında neyin nereye ait olduğunu bilmek lazım (bakınız ilgili konulara). eğer sigorta da sıkıntı yoksa kablolarda yada ampuller de sıkıntı olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ali yanık Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2019 burada ki videolardan yola çıkarak hepsini değiştirdim sorun çözüldü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2019 Hangi videolar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2019 İlgili modülün ilgili soketi gevşemiş olabilir, içeri su alıp sigortaları kısa devre yaptırmış olabilir, led ampul taktıysanız ondan da olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ali yanık
arkadaşlar merhaba 2016 focus sedan aracımın sol arka lambalarının hepsi (dörltlü -park hariç) ve bagaj kapağının ortasındaki lambada arıza verdi.
hepsinin aynı anda gitmesi ampül kesmesi gibi gelmedi bana. sigortadan olmuş olabilir yada kablolarda mı bi terslik var acaba.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap