Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 23, 2012 Gezi nedeni; özel gezi işte nedeni medeni yok medeniyetsiz bir gezi olmuş dimi Güzergah: İstanbul - Susurluk - İzmir - Salihli - Gediz - Kütahya - İnönü (Ford Fabrikası) - Eskişehir - Ankara ----> Eskişehir - Osmaneli - İstanbul Yapılan yol: 2076 km Toplam Tüketim: 95 lt (full depo başlandı ve yol sonunda full'lendi) 100 km'de : 4.58 ltSürüş: İstanbul - Susurluk ve Ank-Esk-İst araları ekonomik (80-90) diğerleri 110 civarı. Zaman Zaman hızlandık ama sayılmaz onlar Araç: Fiesta 1.4 Tdci TrendGenel Sürüş Yorumlarım: Araç çok tatlı hiç yormadı..Güven sorunu olmadı. İnce lastiklerden dolayı yüksek süratlerde hemen araç uçacak gibi oluyor (150-160 sonrası) Yol sesi iyi yolda sorunsuz kötü yolda tabiki var..Müzik şart. Direksiyon ş.içi de ş.dışı da gayet iyi. Virajlarda çok hızlı değilse gayet başarılı yani korkarak gitmedim pek güvendim araca sağ olsun hiç kırmadı, kaymadı < />Bolca saklama alanı mevcut, içecek şu bu sorunsuz saklanıldı.. Donanım olarak; 15' jant ve geniş lastik şart,arka iç aydınlatma lazım (bunlar titanium'da mevcut) bundan ötürü alınacaksa Titanium olmalı Motor olarka; kesinlikle daha güçlü motor olsun isterim... ş.içi kesinlikle yeterli ama 1.6 95 olsa daha süper olur.. Yediğim içtiğim gördüğüm bende kalsın Resimler ile devam edelim Yanlış Hatırlamıyorsam bu Susurluk'da çektiğim resim Ortalama 77 mi ="bbc_emoticon" src=" " /> Tolga abininin ürünlerini hergün taşıyan Kargo Şirketi çekmezsem çatlardım Sonunda İzmir'e geldik. Patron! Tevfik abiyle sonra küçük Tevfik bey'de geldi Maç öncesi ısınma turları Valla resim ortada, artık neler oluyorsa Artık maç sonlarına doğru bir fenerli nasıl gs'li yapılır anlamış olduk 2. gün Saat 07:00 de yola çıkıyoruz. İzmir'den Eskişehir'e İşte bu yollar felaket kötüydi. Kar sonrası yollar hep çukur dolu.. (Kütahya'ya gelirken) Mecbur hızlı gittik uçarsak hissetmeyiz hesabı Ahanda Kütahya 2.Gün Gecesi Eskişehir'den Ankara'ya gidiyoruz İşte geldik bile evde dinlendik şimdi dışarda açık bir yer arama vakti. Yolun ortasında bekleyen var bakkk sennn.. Merkeze doğru giderken... 3.gün sabahı Fiesta arkamıza Hava çok güzel. Kapısı açık hemen sol'umda Kahvaltı vakti geldi Bir telefon açayım dedim Bekir Abimize Bakın Bizi kırmadı hemen geldi Daha sonra Kızılay'a geldik. Eeee Bora abiyi görmeden olmaz işte Meşhur Kırmızı Focusumuzzz... 3. günün Akşamında gezmeye Devam.. Şehir içi biraz gezince tüketim arttı haliyle ve 1444 km olmuş bile.. Ankara'dan Eskişehire dönüyoruz... Veee Geldik Hazır gelmişken bu geceyi de değerlendirelim Miss gibi arpa kokusu Ve İstanbul'a dönüş Başlar Osmaneli'nden sonra Gps Durumu Son otoban Ve geldik Buna olarak seyahat öncesi ist'da 95 km yapılmıştı... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 (düzenlendi) wow ne kadar güzel gezmek ... Yalkın bi arkadaşım ; yurt dışı dönüşünde az yakıtlı araba önermemi istemişti fiesta demiştim ; 360 Liraya 2100 Km nerdeyse , buda 17krş a geliyor çok iyi rakam bence ki mazot pahalı. Merakımdan soruyorum , 1.4 TDCI'lerin ortalama olarak max hızları ne kadar ? Bazen küçük motorlar bile 1.6 lar performansı vermekte 5 kişilik ailemiz var ama 4 kişi gideriz bi yere gidersek fakat ne zaman bu tarz arabalara yönelsem cevap belli : ''bize küçük gelir'' Mart 23, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Merakımdan soruyorum , 1.4 TDCI'lerin ortalama olarak max hızları ne kadar ? Bazen küçük motorlar bile 1.6 lar performansı vermekte 5 kişilik ailemiz var ama 4 kişi gideriz bi yere gidersek fakat ne zaman bu tarz arabalara yönelsem cevap belli : ''bize küçük gelir'' Yetmez yetmez, keyfinize bakın aracınızla 1105 kg fiesta yani hafif değil.. 70 / 1105 = 0.063 sen seninkini hesapla ve oranla işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Fieste yı, dahası B segmenti dizel araçları işte bu yüzden seviyorum. Ekonomik. Ekonomik. Ekonomik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 O fotosunu çektiğin kargo kesin bana birşey getiriyordur iyi yakalamışssın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 O fotosunu çektiğin kargo kesin bana birşey getiriyordur iyi yakalamışssın Aynen aynen utanmasam şurda dur bi bende bir not yazayım diyecektim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 :) Gezilerin devamını merakla bekliyoruz....emeğine sağlık...... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Tevfik abiyi özledim be 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 O motorun sesinden nefret ediyorum. Transit gibi cikiyor sesi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap