Emrah Ayaz Oluşturma zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 6, 2019 (düzenlendi) Merhabalar aracın bazı iç parçalarını kadife folyo yapmayı düşünüyorum uygulamayı yapıp deneyimlerini aktaracak arkadaşlarımız varmıdır acaba? Mart 6, 2019 Emrah Ayaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Keskin Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Konu açılalı bayağı olmuş abi bende son iki üç gündür bu tarz birşey araştırıyorum. Kapı içlerine ve torpido için filan. Ve gittigidiyor.com'da bir ürün buldum bununla ilgili. Bursa'ya döndüğümde 2 metre kadar sipariş verip bir deneme yapmayı düşünüyorum. Yaptığımda bununla ilgili fotoları buraya paylaşırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 7 saat önce, Uğur Keskin yazdı: Konu açılalı bayağı olmuş abi bende son iki üç gündür bu tarz birşey araştırıyorum. Kapı içlerine ve torpido için filan. Ve gittigidiyor.com'da bir ürün buldum bununla ilgili. Bursa'ya döndüğümde 2 metre kadar sipariş verip bir deneme yapmayı düşünüyorum. Yaptığımda bununla ilgili fotoları buraya paylaşırım. Uğur bey graficar diye aratın face de. Hazır set satılıyor. Gayette kaliteli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Keskin Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 2 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Uğur bey graficar diye aratın face de. Hazır set satılıyor. Gayette kaliteli Evet güzel kaliteli duruyor ancak benim ek olarak yapıştırmayı düşündüğüm yerler var. Ama yine de teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 25.03.2019 - 11:34 tarihinde, Uğur Keskin yazdı: Evet güzel kaliteli duruyor ancak benim ek olarak yapıştırmayı düşündüğüm yerler var. Ama yine de teşekkürler Uygulama sonrası fotoğrafları bekliyoruz o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Keskin Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 3 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Uygulama sonrası fotoğrafları bekliyoruz o zaman Önümüzdeki hafta aldıklarımın hepsinin montajını yapacağım onu da yapıp fotoğraf koyarım buraya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Dün 1-2 saatlik çalışmayla ancak kolçağın içini ve birde sürücü tarafındaki ufak cebi yaptım ilk baştakiler biraz acemi işi ama şimdilik böyle yapabildim. Uzaktan bakınca çok belli olmuyor ek yerleri ve bence biraz daha olsun kaliteyi arttırdı gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Bu da torpidosu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Bence gayet güzel olmuş da bunun tezmiliği zor olur mu acep diye düşünmedim değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Onu ilerleyen günlerde göreceğiz ? Şimdilik onunla ilgili bende biraz çekinceliyim ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 11 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Bence gayet güzel olmuş da bunun tezmiliği zor olur mu acep diye düşünmedim değil Direk basınçlı hava tutacaksın buna ? hatta detaylı temizlik borazanlar var hafif nemli basınçlı hava bunun temizliğinin ilacı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap