Mehmet Emin Ünalan Oluşturma zamanı: Mart 8, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 8, 2019 Ford focus 2013. 1.0 ecoboost aracımı sattım. 80 bin lira bütçeyle az yakan az çok performansıda olan bir araç tavsiye edermisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2019 Otomatik MesajBu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2019 Biraz detaylandırmak lazım ihtiyacı yoksa yorum yapmak çok afaki olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2019 (düzenlendi) 08.03.2019 - 14:55 tarihinde, Mehmet Emin Ünalan yazdı: Ford focus 2013. 1.0 ecoboost aracımı sattım. 80 bin lira bütçeyle az yakan az çok performansıda olan bir araç tavsiye edermisiniz? yanlış araba satmışsınız hocam ? ben olsam 2017 1.0 alırım.. varsa tabi..hatırlamıyorum ne zaman getirmeyi kestiklerini.. kaça satabildiniz ve donanım ne idi? kaç km ve hasar vb?? Mart 9, 2019 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2019 08.03.2019 - 14:55 tarihinde, Mehmet Emin Ünalan yazdı: Ford focus 2013. 1.0 ecoboost aracımı sattım. 80 bin lira bütçeyle az yakan az çok performansıda olan bir araç tavsiye edermisiniz? Benim gibi 1.0 ecoboosttan sonra 1.6 dizel egea alabilirsiniz. Performans olarak benzerler. Aslında yanlış oldu. Performans olarak egea daha iyi ancak turbo benzinlinin keyfi de çok güzel olduğundan performans olarak benzerler dedim. Kalite, yol tutuş konularına girmiyorum. Geri kalanı beklentiye göre değişir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 10 bin daha koyun mondeo son kasa tercih edin D sınıfına ve zengin donanıma sahip olursunuz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Islamcan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 08.03.2019 - 13:55 tarihinde, Mehmet Emin Ünalan yazdı: 80 bin lira bütçeyle az yakan az çok performansıda olan bir araç Performans olarak sizi tatmin edecek araçları o fiyat bandında bulmak mümkün, ancak işin içine yakıt tüketimi girince işler değişiyor. Benim tavsiyem önce dizel mi benzinli mi diye karar vermeniz yönünde olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Şahsen ben arabamdan memnunum, hem performans hem de yakıt bana göre çok iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Emin Ünalan Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 09.03.2019 - 21:05 tarihinde, Mehmet Demir yazdı: yanlış araba satmışsınız hocam ? ben olsam 2017 1.0 alırım.. varsa tabi..hatırlamıyorum ne zaman getirmeyi kestiklerini.. kaça satabildiniz ve donanım ne idi? kaç km ve hasar vb?? 30 bin ağır hasar kaydı vardı titanium paket 52 ye sattım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap