c.erdem Oluşturma zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 23, 2012 Sayın arkadaşlar herkese merhaba. focus 2 1.6 tdci ghia hak.bir şey öğrenmek istiyorum : 1-bir 2008 1.6 tdci focusta esp düğmesi var ise güvenlik paketi vardır diyebilir miyiz ? 2-standart ghia da kaç----güv.paketlide kaç airbag var ? 3- 2008 dizel ghia 1.6 tdci ort.fiyatı ne olmalı ? teşekkürler. 2008 MODEL 1.6 TDCİ GHİA ALMAYI DüŞüNüYORUM. 1- belirttiğim aracın 60-70 bin fiyatı ne olmalı ? 2- 100 bin üstü dizellere kuşkuylamı bakmalıyım ? tşk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 bakımı sorunsuz yapılmış bi aracın 100.000KM geçmesinde bi sakınca görmem şahsen.Dahada keyif alırım neden mi ? 90.000 lik ağır bakımı yapılmış olur illaki , 2008 model araç sonuçda yeni sayılır , aracını sürekli serviste bakımını yaptıran biri ise detaylı bilgilerinede ulaşabilirsiniz. Ağır bakımları yapılmış olan aracın yağı ve suyu değiştiği zaman 150.000 KM ye kadar sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.Ama illaki turbonun ömrü kullanım şekli , aynı şekilde baskı balata bu tarz konularda göz önünde bulundurulmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 1- evet 2 6 adet hava yastığı var. 3 www.sahibinden.com daki fiyatlardan 2 lira düşün aracınızın kondisyonuna ve durumuna göre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 (düzenlendi) Temizlğine , km , değişen , boya vs bunlar fiyatı etkileyen unsurlar bildiginiz gibi... 28.000TL - 32-33.000TL arası değişiyor... (KM önemli). örnek olarak : Nerdeyse değişmeyen parçası kalmayan , 220.000 KM deki 2008 TDCI Ghia araç yakın tarihde 25.000TL ye satıldı.Araç bi çok hasar aldı değişeni olmuş.Ama dış görünüşü çok temizdi Mart 23, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 c.erdem Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 standart ghiada mı 6 airbag güv.paket olanda mı acaba ? ben aracı almayı düşünen biri olarak şöyle söyliyeyim 60-80 bin arası değişensiz,belki 1-2 küçük boya olabilir..böyle bir araç ne aralıktadır.. bir de esp li (dediğinize göre güv.paketli oluyor) araç farkı kaç tl dir espsize göre ? tşk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 c.erdem Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 tşk.ler....turbonun ort.ömrü için ne söyleniyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 c.erdem Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 2008 deki 1.6 tdci ghiaların sıfır fiyatını hatırlıyor musunuz ? ne kadardı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 (düzenlendi) benim yaşım gereği bu tür konularda bilgim yok...Fakat kulağıma çalınan ; 100.000KM ömrü olduğunu duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama dediğim gibi bilinçli kullanmak çok farkeder.Bakarsınzı 50.000 de turbo değişir bakarsınız 120.000 de ... Biz aracımızı 130.000KM iken aldık.110.000de turbosu değiştiğini öğrendik. Geçen aylarda yağ bakımına gittiğimizde sanayideki usta , veya kendini usta sanan adam ''turbo gidici, mazot filtresini değiştirmeyelim turbo ile değiştiririz'' dedi fakat en ufak ötme vs yok çekiside gayet iyi.. Adamın yaşı yaklaşk 55-58 arasıdır , gelen müşterileride şahin,doğan demek istediğimi anlamışsınızdır... Demek istediğim bilgili kişilere aracınızı gösterin.. Mart 24, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 c.erdem Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 benim yaşım gereği bu tür konularda bilgim yok...Fakat kulağıma çalınan ; 100.000KM ömrü olduğunu duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama dediğim gibi bilinçli kullanmak çok farkeder.Bakarsınzı 50.000 de turbo değişir bakarsınız 120.000 de ... Biz aracımızı 130.000KM iken aldık.110.000de turbosu değiştiğini öğrendik. Geçen aylarda yağ bakımına gittiğimizde sanayideki usta , veya kendini usta sanan adam ''turbo gidici, mazot filtresini değiştirmeyelim turbo ile değiştiririz'' dedi fakat en ufak ötme vs yok çekiside gayet iyi.. Adamın yaşı yaklaşk 55-58 arasıdır , gelen müşterileride şahin,doğan demek istediğimi anlamışsınızdır... Demek istediğim bilgili kişilere aracınızı gösterin.. tşk.cvp için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 tşk.ler....turbonun ort.ömrü için ne söyleniyor ? Tamamen kullanıma ve bakıma bağlı bir soru bu 30binde turbo patlatanda var. 200 binde patlatmayanda var. Ama 150000 civarı falan derler serviste. 100bin üzerinden korkmayın benim aracım 2006 model 115binde maşşalahı var saat gibi mekanik olarak. Ama benden önceki sahibide aracını bakımlı kullanmış Fiyat olarak 32-33bin civarı uygundur o araç(60-70bin temiz çiziksiz) için Bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 standart ghiada mı 6 airbag güv.paket olanda mı acaba ? ben aracı almayı düşünen biri olarak şöyle söyliyeyim 60-80 bin arası değişensiz,belki 1-2 küçük boya olabilir..böyle bir araç ne aralıktadır.. bir de esp li (dediğinize göre güv.paketli oluyor) araç farkı kaç tl dir espsize göre ? tşk. 6 adet standart ghiadada 2 ön 2 perde 2 koltuk. 1-2 boyası varsa Mekanik olarak bakımlıysa 31bine el sıkışın derim sahibiyle (diğer konuda darbesiz çiziksiz 32-33 demiştim) almayı dğşündüğünüz araçta ön cam rezistansı sunroof falan varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 6 adet standart ghiadada 2 ön 2 perde 2 koltuk. 1-2 boyası varsa Mekanik olarak bakımlıysa 31bine el sıkışın derim sahibiyle (diğer konuda darbesiz çiziksiz 32-33 demiştim) almayı dğşündüğünüz araçta ön cam rezistansı sunroof falan varmı ? abim , 2 perde ? bunlar tam olarak nerde aldığımızdan beri merak etmişimdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Tavanda kardeşim sağda solda camları kapatacak şekilde patlıyorlar. Aşağıdaki videoda 1,10 saniyesinde görebilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Bugun babamla konuşurken her zaman söylediği gibi ; '' aslında en iyisi şahin doğan alıcan masrafı yok ucuz parçası falan'' diye söylemde bulunur. Yarın uygun zamanda bu videoyu izletip aynı kazayı Şahin,Doğan ile yapsak nolur diyip izleteceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Bişey değişmez kardeşim Arabanın halini görünce bizim filanca yapmıştı toyotayla aynısını yaptı araba böyle olmadı derler O yüzden hiç bulaşma kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Bu arada otomobil önerisine açtığınız konu ile bu konuyu birleştirdim. Aynı amacı güden 2 farklı konuya gerek yok. anlayışınız için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
c.erdem
Sayın arkadaşlar herkese merhaba. focus 2 1.6 tdci ghia hak.bir şey öğrenmek istiyorum :
1-bir 2008 1.6 tdci focusta esp düğmesi var ise güvenlik paketi vardır diyebilir miyiz ?
2-standart ghia da kaç----güv.paketlide kaç airbag var ?
3- 2008 dizel ghia 1.6 tdci ort.fiyatı ne olmalı ? teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 29 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap