Ali Gök Oluşturma zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 15, 2019 focus 3 sedan aracın taşıma kapasitesi 550 kg. bu miktar neyi ifade ediyor arabayla kaç kilo taşıyabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Genel Bilgiler kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Aracın içine koyacağınız eşya/yük (bagaj) ve insan (yolcu) ağırlığı. Tavan taşımaz yani bu ağırlığı ? Bir de çekme ağırlığı var o da bir nevi taşımak sayılabilir ancak soru o değil galiba ya da soru sizin bedenen kaldırmanızı mı ifade ediyor ondan da emin olamadım başlığa girerken. En iyisi ben başlığı düzenlemek üzere çıkışımı sağlayayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 şöyle sorayım taşıma kapasitesi 550 kg. ben 90 kg. yakıtta 40 lt olsun ben bu araçla ne kadar taşıyabilrim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Aracınızın istiap haddi 1955 kg olsun, boş ağırlığı da 1413 kg; 1955-1413= 542 kg taşıma kapasitesidir. Boş ağırlığın da içeriği: 75 kg'lık sürücü, yakıt hariç tüm sıvı tanklarının dolu ve yakıt tankının %90 dolu hali. Buradan hesaplayabilirsiniz. Burada şu detay var araç üzerindeki donanımlar arttıkça taşıma kapasitesi düşer. Özetle taşıma kapasitesi, tam anlamıyla taşıma kapasitesi oluyor; malum sürücü ve yakıt olmadan taşıyamayız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 teşekkür ederim cevabınız için yarın taşıma işim olacak risk almak istemedim yağışlı havalarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2019 (düzenlendi) 11 saat önce, Ali Gök yazdı: focus 3 sedan aracın taşıma kapasitesi 550 kg. bu miktar neyi ifade ediyor arabayla kaç kilo taşıyabilirim. emin olmamakla beraber bu taşıma kapasitesi arabaya takılan 4 lastikte yazan ama birinin kapasitesinin max sınırı kadardır.. biraz altını düşünmek daha doğru olur. arabanızda 92V lastik varsa 1 lastik için 630 kg yük, 230 km hız yani arabanın boş ağırlığının üstüne max 600-630 kg yük taşır. ama neden böyle fikrim yok belki güvenli değerdir; bana göre mantıken 4 lastik 2500 kg taşır. araba 1300 kg ise herşey dahil 1200 kg yük taşıması lazım.. ama üretci diyorsaki arabanın sürüş dinamikleri ve/veya yayları ancak 500 kg ek yük taşır, o zaman lastik hesabı boş laf ? Mart 16, 2019 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 16.03.2019 - 09:51 tarihinde, Mehmet Demir yazdı: arabanızda 92V lastik varsa 1 lastik için 630 kg yük, 230 km hız yani arabanın boş ağırlığının üstüne max 600-630 kg yük taşır. hayır. 630kg lastiğin taşıyabileceği toplam yük, araba dahil yani. 4 tekerleğe eşit oranda yük bindiğini varsayarsak 2520 kg ediyor. Arada 500-600 kg var ancak bunun içinde güvenlik payı var, ağırlık dağılımının eşit olmaması var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mesut ç Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 bence en sağlıklısı 450 kg dan fazla yükleme fabrika verileri 540 kg verebilir ama sonuç da bu da taksi.çok da yüklenmemek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 14 saat önce, Ozan Kar yazdı: hayır. 630kg lastiğin taşıyabileceği toplam yük, araba dahil yani. 4 tekerleğe eşit oranda yük bindiğini varsayarsak 2520 kg ediyor. Arada 500-600 kg var ancak bunun içinde güvenlik payı var, ağırlık dağılımının eşit olmaması var. Aynen mesajımın 2. Ve 3. Paragrafında bunu izah etmeye çalıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Gök
focus 3 sedan aracın taşıma kapasitesi 550 kg. bu miktar neyi ifade ediyor arabayla kaç kilo taşıyabilirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap