O. Fatih Yurter Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2011 Oturdum uğraştım bişeyler yapmaya çalıştım arkadaşlar. Fotoğrafları telefondan çektim yazı güzel oldu gözle bakınca fotoğraftan çok daha güzel yarım saatinizi alıyor fakat F2 lerin lambayı çevreleyen plastik çok zor çıkıyor ve plastik ince kırılma ihtimali yüksek o yüzden biraz nazik davranmak gerekiyor. Takarkende aynı şekilde o da biraz uğraştırıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Konu Düzenlenmiştir Elinize sağlık çok güzel Bunu eski sitemizde de paylaşmıştınız değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Hayır. Başka bir arkadaştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Hımmm Güzelmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Evet bugün arkadaşların dikkatini çekti ilk bakışta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Guzel olmuş ellerine saglık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Teşekkürler. Yapmak isteyen olursa yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap