Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 dediğim gibi usta işi uğraşmak gerek.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Sabır işi abi Ben bile uğraşmıyorum Düşün yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 ondan diyom ya..salla sözkonusu siyahsa...deli ediyor adamı samet deli uğraşıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Hepimiz deliyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 hepimiz Sametiz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yok biz fenerbahçeliyiz Ayrıcalığımız var bizim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Ogün istanbul da olsam Samet e uğrardım..bende de kaputta iki tana minik çapta taş dan dolayı saç a kadar inmiş iz var...sen zımpara falan dedin ya...indim baktım kaputa iki minik zede..şimdi ben zımpara ile buna girişsem.... muhtemelen önce yumruk kadar sonra artık tüm kaput .... bunları düşününce şimdi inan gözüme gözükmez hale geldi...hakkaten bu zımpara kaput değil ama benim görüşümü değiştirdi.... :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet K. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 siyah rengi bilmem ama gri renkte derin çizikleri boyadan başka hiçbir şey tam kapatmıyor siyah renkte rötüş biraz kurtarabilir ama yakından belli oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Aras Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 boya takıntım yok aslında. rütüş falan derken arabada baya boya olacak, satarken izah edemem diye fikir almak istemiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 ne şakası yawww siyah sende mi var bitek...delifişek...siyahta çizildimi focusta mastar gözüküyor direkt zaten ince kılcal cizgiler gider ona bişi denmez ama derinse zımpara şubu yine rütuş boya istemiyor arkadaş boyalı nasıl halledecekmişin de bakalım... abi senin kaputunu boydan boya anahtarla çizerim boyasız hepsini geri götürürm kapıda benimde çiziğim var uğraşmak istemiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Abi 2000 yada 3000 zımparayı su ile dikkatli bir biçimde zımparalarsan derin çizikleri yok edersin saca kadar inmemiş ise saca kadar inmiş ise suluboya fırçasının en incesi ile aynı tonda bir boya hassas olarak çizik yere sürülür kurumasını takiben yine 2000 yada 3000 zımpara ile bol bol suyla hassas bir biçimde zımparalanır. Ondan sonra pastası yapılır makineyle. sonra cilası atılır olay biter. Ama sabırlı olmak birazda el becerisi bu işlere yatkın olmak lazım. Benim bildiğim yöntemler bunlar. Samet daha uzman tabi bu konuda aynen böyle oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Ogün istanbul da olsam Samet e uğrardım..bende de kaputta iki tana minik çapta taş dan dolayı saç a kadar inmiş iz var...sen zımpara falan dedin ya...indim baktım kaputa iki minik zede..şimdi ben zımpara ile buna girişsem.... muhtemelen önce yumruk kadar sonra artık tüm kaput .... bunları düşününce şimdi inan gözüme gözükmez hale geldi...hakkaten bu zımpara kaput değil ama benim görüşümü değiştirdi.... :) :) abi sen boyayı kazımıcaksınki zımparadan korkcak bişey yok sadece , hurdalıktan bi panel alın kaput falan onun üstünde deneme yapın elinizi alıştırın o kadar hiç bilmeden tabiki girilmez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Sözen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Selam Samet bey tüm yorumları okudum hünerli olduğunuz beli bu işi profesyonel olarak yapıyosanız iletişim ve fiyat bilgisi verirseniz aracımda size göre çizikler var gidertmek istiyorum iletişime geçerseniz sevinirim iyi günler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ergüner Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Yaarkadaslar abartmayin ne ustalik isteyen işi. Ben video seyrettim sonra internetten aldim boya tamir kitini arabamin renk koduna gore 50tl ye .icinde pasta cila vernik boya zimpara ve suluboya fircasi var. Elin tirtemesin yeter titrese bile zimparayi yapinca bisey kalmiyor zaten ve hic belli olmuyor. Ben cok memnun kaldim. Hic gidip iki cizik yuzunden arabanizi boyatip satarken gicik olmayin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Yaarkadaslar abartmayin ne ustalik isteyen işi. Ben video seyrettim sonra internetten aldim boya tamir kitini arabamin renk koduna gore 50tl ye .icinde pasta cila vernik boya zimpara ve suluboya fircasi var. Elin tirtemesin yeter titrese bile zimparayi yapinca bisey kalmiyor zaten ve hic belli olmuyor. Ben cok memnun kaldim. Hic gidip iki cizik yuzunden arabanizi boyatip satarken gicik olmayin. Aldığınız kitin linkini paylaşabilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap