Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 linkteki ürünü kullanıyorum..aynı zamanda yeni "ice" serisi geldi onu aldım..bayağı pahalı.. 6 ayda bir cilalarım.. linkteki su gibi, uygulaması kolay.. imzamdaki linki inceleyebilirsiniz http://www.hepsiburada.com/turtle-wax-sik-ve-parlat-pratik-cila-769-ml-p-OTDGT9 http://www.hepsiburada.com/turtle-wax-ice-sentetik-cila-414-ml-p-OTDGT468R @Mustafa Karaca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 @Ozan Kar Derin çizikleri color n drive diye rötüş ürünü var onunla yapacağım. O bittikten sonra diğer işlemleri yapacağım. @Mehmet Demir imzanızdakileri okudum genellikle turtle wax kullanıyorsunuz belli ki ? turtle wax ice sentetik cila var kullanıyorum onu ara sıra uygulaması çok kolay gerçekten. Boya koruma konusunda sonax ve turtle wax arasında kaldım. Çok fark etmez sanırım kalite olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 @Mustafa Karaca o sizin linkte verdiğiniz boya koruma değil; cila.. gerçek boya koruma kitleri 300 tl den aşağı değildir.. vaktiniz ve yeriniz müsait ise..önce selaer wax veya ice ı uygulayın, 1 gün sonra hardshell cila uygulayın..işte boya koruma.. seramik kaplatılamıyorsa normal cila yeterlidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 @Mehmet Demir değerli yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap