Uğur Aras Oluşturma zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 24, 2012 2011 collection araçıma mercek far taktırmak istiyorum fakat fiyatları çok pahalı. sizin önereceğiniz daha makul fiyat öneren yerler var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Terzi Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 aynen kardeşim bende öyle arıyorum serviste tanesine 800 tl dediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Custom olarak yapılabilecek yerler mevcut arkadaşlar Bi xenon mercek işçilik + montaj dahil 400 tl civarı bir fiyatı var. http://www.merceklifar.com/ Adresinden arkadaşlara ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Aras Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Custom olarak yapılabilecek yerler mevcut arkadaşlar Bi xenon mercek işçilik + montaj dahil 400 tl civarı bir fiyatı var. http://www.merceklifar.com/ Adresinden arkadaşlara ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz bu dediğin yer ile 1-2 hafta önce görüştüm 650 lira fiyat çekti farlar haric. mevcut farı merceğe çeviriyor, gerisine karışmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Sahibinden.com ilanında 399 tl yazıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Peki bu mercekli farlar ne işe yarar?Benim araçta da yok sanırım.Ne zaman far yansa arıza ışığı da yanıyor neden acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Mercekli farlar xenon ampülüne göre üretilmiş olup xenon ampulunun üretmiş olduğu ışığı en doğru şekilde yola yaymaya yarar. Aracınızda xenon kit varmı Sinan bey ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Hayır yok.Ama neden arıza ışığı yanıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Aras Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Sahibinden.com ilanında 399 tl yazıyor adam ciddiye almadı heralde beni peki hocam mercek değil de xenon yapsam farları ne önerirsin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Arkadaşlar cevap yok mu?Focus 2006 ghia ların orjinal farları mercekli far mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Tekno paket yoksa değil.. Bu demek değildir ki, adam sonradan alıp takamaz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Tekno paket yoksa değil.. Bu demek değildir ki, adam sonradan alıp takamaz.. Peki üstadım benim far arıza lambam niye yanıyor.Farlarımda sorun yokken? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Peki üstadım benim far arıza lambam niye yanıyor.Farlarımda sorun yokken? Xenon mu taktınız ? Farklı ampül taktınız mı yani ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Xenon mu taktınız ? Farklı ampül taktınız mı yani ? Hayır hiç bir şey yapmadım.Aldığımda yanıyordu lamba.Sarı ampuller var üstünde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Hayır hiÇ bir şey yapmadım.Aldığımda yanıyordu lamba.Sarı ampuller var üstünde. Sizden önceki sahip yaktırmış olabilir daha sonra halojenleri takıp size vermiştir..Hata kodu silen özel servis veya yetkili servis'e gidip baktırın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Sizden önceki sahip yaktırmış olabilir daha sonra halojenleri takıp size vermiştir..Hata kodu silen özel servis veya yetkili servis'e gidip baktırın Hmm anladım teşekkürler.Yani bir tek zenon takınca yanıyor lamba. Peki far sisteminde yanmayan bir lamba lambayı yaktırır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Uğur Aras
2011 collection araçıma mercek far taktırmak istiyorum fakat fiyatları çok pahalı. sizin önereceğiniz daha makul fiyat öneren yerler var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap