Sergen A. Oluşturma zamanı: Mart 22, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 22, 2019 Arkadaşlar merhaba, Focus 2.5 aracım var ve akşam kontrol ettiğimde ayak tarafında T10 ampul girişi mevcut taktım fakat yanmıyor sanırsam araştırdığıma göre bağlantısı yokmuş. bende gen modülünden çekmeyi düşündüm arkadaşların çoğu öyle yapmış ve iç tavan aydınlatmaya giden kabloyu da gen modülünden buldum ve resmi aşağıya ekledim fakat bu üç kablodan hangisine bağlantı yapmam lazım? Yapan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa bana çok sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengiz Altunbulak Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 merhaba , bende aynı dertten muzdaribim , çözüm bulabildiniz mi konuya ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sergen A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 5 saat önce, Cengiz Altunbulak yazdı: merhaba , bende aynı dertten muzdaribim , çözüm bulabildiniz mi konuya ? şu anlık bir işlem yapmadım hocam. öylece duruyor haftasonu bakacağım. çözersem sizede bildiririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eşref R. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Çözüm Bulabildiniz mi bende de aynı araç var ve t10 girişine led takmayı düşünüyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sergen A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2019 (düzenlendi) Evet yaptım arkadaşlar. @Eşref R. @Cengiz Altunbulak Gen modülünde bulunan Mavi sokette Turuncu beyaz kabloları siyah sokette bulunan turuncu mavi kabloya paralel çektim. ve yine mavi sokette bulunan Siyah beyaz kabloları siyah sokette ki Siyah Sarı kabloya paralel çektim ve aydınlatmalar aktif oldu. Mavi soket Siyah Soket 2x Turuncu Beyaz > Turuncu Mavi 2x Siyah Beyaz > Siyah Sarı Kablolara paralel yapın. Mayıs 24, 2019 Sergen A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengiz Altunbulak Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 Merhaba arkadaşlar , Aracım 2011 model , 1.6 comfort , focus 2.5 kasa. Araç içi ayak aydınlatma için ampul yerleri mevcut fakat ampul takmama rağmen çalışmadı. Yardımcı olur musunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengiz Altunbulak Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 25.05.2019 - 02:05 tarihinde, Sergen A. yazdı: Evet yaptım arkadaşlar. @Eşref R. @Cengiz Altunbulak Gen modülünde bulunan Mavi sokette Turuncu beyaz kabloları siyah sokette bulunan turuncu mavi kabloya paralel çektim. ve yine mavi sokette bulunan Siyah beyaz kabloları siyah sokette ki Siyah Sarı kabloya paralel çektim ve aydınlatmalar aktif oldu. Mavi soket Siyah Soket 2x Turuncu Beyaz > Turuncu Mavi 2x Siyah Beyaz > Siyah Sarı Kablolara paralel yapın. merhaba , öncelikle bilgi için teşekkür ederim , gen modülünden kablo çekmeden sigorta ile çalıştırabilir miyiz acaba , denediniz mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap