Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Bir üst versiyonları, inleyenler... ? hareketi yaparken doğru nefes alıp verme taktiğini uygulamak yerine böğürenler çok. Özellikle kaldıramayacağı ağırlıklara girip ses tellerini yormaktan ve gürültü kirliliği yapmaktan başka bir işe yaramayan tipler de haddinden fazla ? --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Cenk Demirel yazdı: hareketi yaparken doğru nefes alıp verme taktiğini uygulamak yerine böğürenler çok. Özellikle kaldıramayacağı ağırlıklara girip ses tellerini yormaktan ve gürültü kirliliği yapmaktan başka bir işe yaramayan tipler de haddinden fazla gerçekten ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 Belirtildiği gibi beslenmeyi düzenlemeden biraz kas yapar biraz sıkılaşırsınız da ideal kiloya sağlığa ulaşmak zor be ya --2 dakika sonra eklendi-- İlk beslenme önerisi de yediğiniz kalorinin takibi olmalı bence, ne yediğinizin yemediğinizin daha çok ve çabuk farkına varıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 iki ayı bitirdim 85 kilodan 80 düştüm, haftada min 4 gün spordayım, 2 ay önce olmayan pantolonlar şimdi kemerle zor durmaya başladı? kardio yapıyorum ama asıl ağırlık kaldırarak çalışyorum 30 dk kardio 2 saat ağırlık çalışıyorum, salonda fazla kalıyorum, eğer salon müsaitse çalışma aralarını 1 dk geçirmiyorum seri şekilde bitiriyorum 1,5 2 lt su bazen yetmiyor, önceki halimi bilenler sporamı gidiyorsun vücudu şekillendirmişsin kol yapmışsın demeye başladı, hoşuma gidiyor daha fazla hevesleniyorum. --5 dakika sonra eklendi-- birde 30 dk kardio yapıp 300 kalori anca yaktığını anladıktan sonra yediğim içtiğim herşeyin kalori değerlerine bakmaya başladım? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 56 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: iki ayı bitirdim 85 kilodan 80 düştüm, haftada min 4 gün spordayım, 2 ay önce olmayan pantolonlar şimdi kemerle zor durmaya başladı? kardio yapıyorum ama asıl ağırlık kaldırarak çalışyorum 30 dk kardio 2 saat ağırlık çalışıyorum, salonda fazla kalıyorum, eğer salon müsaitse çalışma aralarını 1 dk geçirmiyorum seri şekilde bitiriyorum 1,5 2 lt su bazen yetmiyor, önceki halimi bilenler sporamı gidiyorsun vücudu şekillendirmişsin kol yapmışsın demeye başladı, hoşuma gidiyor daha fazla hevesleniyorum. --5 dakika sonra eklendi-- birde 30 dk kardio yapıp 300 kalori anca yaktığını anladıktan sonra yediğim içtiğim herşeyin kalori değerlerine bakmaya başladım? Yüzerek daha fazla kalori harcanıyormuş, öyle diyorlar ? Hazır deniz kenarı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yüzerek daha fazla kalori harcanıyormuş, öyle diyorlar ? Hazır deniz kenarı. doğru söylüyorsun Yakup ama denize girmek biz turizmciler için sıkıntı, bütün yaz 2 kere denize girdiğimi hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 6 saat önce, Adem Kazıl yazdı: doğru söylüyorsun Yakup ama denize girmek biz turizmciler için sıkıntı, bütün yaz 2 kere denize girdiğimi hatırlıyorum. Deniz kenarında olup da girememek tam bir işkence olsa gerek, izin günü kaçılır en azından ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 39 dakika önce, Tugay Kuruöz yazdı: Deniz kenarında olup da girememek tam bir işkence olsa gerek, izin günü kaçılır en azından ? mesele izin kullanmakta kışın 6 ay rahatız, bu yüzden işin yoğun olduğu yaz sezonundada pek izin kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap