Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Büyüttüm Resimleri Sabricim Senin için Tesekkurler baktim simdi siyah bir tipa var sari renk veya pirinc rengi bisi yok fotografini cektim atarim aksam Yakupada simdi sase noyu aticam garanti olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 sarı değilse sıkıntı yok Yine için rahat olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Geçmiş olsun ilk Önce. Ben bu konuyla ilgili başka bir başlıkta sormuştum gitmem mi gerekiyor her araçtamı var yoksa onlar mı çağırıyor diye hatta Bekir Bey yanıtlamıştı Öyle hatırlıyorum şimdi ben napiyim gideyim mi aramalarını mı bekleyeyim ? Sabri evet yanıtlamıştım... daha Öncede dediğim gibi Önce ford otosan arayıp servis belirliyor ve birde onların aramasını beklemen gerekiyor.... ben aramalarını beklemeden en yakın servise gittim..camda sol alt kÖşede yazan numaradan kontrol ettiler ve evet değiştirmemiz derekiyor deyip değiştirdiler...kanımca onların aramasını beklemek yerine uğra ve rahat et..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Sabri evet yanıtlamıştım... daha Öncede dediğim gibi Önce ford otosan arayıp servis belirliyor ve birde onların aramasını beklemen gerekiyor.... ben aramalarını beklemeden en yakın servise gittim..camda sol alt kÖşede yazan numaradan kontrol ettiler ve evet değiştirmemiz derekiyor deyip değiştirdiler...kanımca onların aramasını beklemek yerine uğra ve rahat et..... İste bende onu yapacagım eve geçince 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Sabri evet yanıtlamıştım... daha Öncede dediğim gibi Önce ford otosan arayıp servis belirliyor ve birde onların aramasını beklemen gerekiyor.... ben aramalarını beklemeden en yakın servise gittim..camda sol alt kÖşede yazan numaradan kontrol ettiler ve evet değiştirmemiz derekiyor deyip değiştirdiler...kanımca onların aramasını beklemek yerine uğra ve rahat et..... Sase numarasindan bakicak Yakup sagolsun eve gidiyim bende fotografta yuklicem kesinlesir aksam. Rafet beyin durumundan telefon gelmesini beklemeden servise en kisa zamanda gidilmesi gerektigi cikiyor. Cok gecmis olsun tekrar Rafet bey... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Evet kardeşim gitmen gerekiyor 2S424 - Focus & C-Max – Egzoz sistemi kör tapası Değişecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Evet kardeşim gitmen gerekiyor 2S424 - Focus & C-Max – Egzoz sistemi kör tapası Değişecek Hadi ya baktım sarı değil sevindim fotoğrafı yüklüyorum bide böyle bak sana zahmet ben yinede yarın sabahtan servise gidicem açıklama yapmama gerek var mı onlara egzoz tapası desem anlarlar mı? Yedek link:http://i.imgur.com/7t5TB1U.jpg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Sakın o kararmış sarı olmasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Mümkün Şase numarama göre gitmem gerekiyor Yakup bakmıştı bende Ford etisden baktım kırmızı bir yazıyla yazıyor büyükçe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Benim arabada orada O2 sensörü vardı. Belki stop startlı olanlarda çift sensör falan olabilir. Zira titanium style falan değişmiyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Rafet bey geçmiş olsun, maşallah soğuk kanlı davranmışsınız, Sabri bey; Bak siyah diyorsun, belkide seninkide kaçırıyor olabilir, aman dikkat, servis elimizde parça yok falandderse (demez sanıyorum ama) ısrar edip hemen değişimini sağla, bulsun parçayı, temin etsin, seninde başına gelebilir Allah korusun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Rafet bey geçmiş olsun, maşallah soğuk kanlı davranmışsınız, Sabri bey; Bak siyah diyorsun, belkide seninkide kaçırıyor olabilir, aman dikkat, servis elimizde parça yok falandderse (demez sanıyorum ama) ısrar edip hemen değişimini sağla, bulsun parçayı, temin etsin, seninde başına gelebilir Allah korusun. Aynen yarin sabah ilk iş aricam servisi haberdar edicemki cok beklemeyeyim kisa bir islemmis galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Bu sabah aradım servisi şase numaramı verdim ve herhangi bir kampanya olmadığını değişmesi gerekmediğini söylediler. Etis Forda baktım orda değişmesi gerektiği yazıyor dedim forumdan bahsettim getirin aracı burda bakalım dediler götürdüm sizinki güncel tapa değişime gerek yok dediler ne kadar aklım kalsada tamam dedim çıktım yetkili servis gerek yok değişime dedikten sonra birşey yapılamaz değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Bu sabah aradım servisi şase numaramı verdim ve herhangi bir kampanya olmadığını değişmesi gerekmediğini sÖylediler. Etis Forda baktım orda değişmesi gerektiği yazıyor dedim forumdan bahsettim getirin aracı burda bakalım dediler gÖtürdüm sizinki güncel tapa değişime gerek yok dediler ne kadar aklım kalsada tamam dedim çıktım yetkili servis gerek yok değişime dedikten sonra birşey yapılamaz değil mi? Sen ne zaman teslim almıştın aracını ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 1 şubat gibi teslim aldın konuya baktım.. Senin araç eylül sonunda üretilmiş...Yani araç bekleme sürecindeyken değiştirilmiş olabilir.. Takma kafana öyle dedilerse 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap