Rafet NAS Oluşturma zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 25, 2012 Arkadaşlar dün akşam 2012 focus 3 tdci aracımı garajdan çıkardım, araç çalışır vaziyette park halinde eşimi beklerken motordan duman çıkmaya başladı, hemen kaputu açtım dumanın nereden çıktığına baktım ve motoru kapattım, duman aşağıdaki fotoğraflarda görmüş olduğunuz plastik motor kapağı altındaki aygıtın üzerindeki delikten çıkıyordu. Hemen ford acil hattını aradım, beni en yakın servise bağladılar konferans görüşme yaptık, adam sabah geldi o delikten düşen yivli tapanın çelik olanını taktı, bu değişen tapa bizi servise değiştirmek için çağırdıkları tapaymış, bende önemsemeyip nasılsa bir yolum düştüğünde gider yaptırırım demiştim, bunu sizinle paylaşma sebebim de bir tapa yüzünden üzülmeyin gidin yaptırın diyedir. Mevcut tapa sarı renkteymiş, bu metal renginde gri ve çelikten bir tapa. İşlem 1-2 dk sürüyor, tabi arabanın heryeri egzos dumanından leş gibi oldu ,şimdi beni servise temizlik için çağırıyorlar.... ihmal etmeyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Geçmiş olsun.. Nazar çıktı nazar. Allah büyük sorunlar vermesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Geçmiş olsun, demek çağırma konusunda bir bildikleri varmış ve de ihmal etmemek gerekiyormuş. Bilgilenme iyi oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Bu şekilde dikkat çekici oldu + sabitledim konuyu. Tüm F3 tdci sahipleri faydalansın. İlginiz için tekrar Teşekkürler Rafet bey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Ekip çalışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Çok geÇmiş olsun Rafet bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Bir de bu plastik motor kapağı; belki inanmayacaksınız ama bir motor gürültüsü kadar gürültü çıkartıyor, onunda altına titreşim önleyici yapışkan bir malzeme konması gerekiyormuş, servise geldiğinizde hallederiz dediler. Belki kabin içinden hissedilmez ama dışarıda motor sesinden rahatsız olanlar bu kapağı biraz yukarı çekip deneyebilirler, elinizle sabitlediğinizde ses kesiliyor, bırakınca devam ediyor tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 (düzenlendi) Rafet geçmiş olsun.... paylaşım için teşekkürler... Mart 25, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Geçmiş olsun ilk önce. Ben bu konuyla ilgili başka bir başlıkta sormuştum gitmem mi gerekiyor her araçtamı var yoksa onlar mı çağırıyor diye hatta Bekir Bey yanıtlamıştı öyle hatırlıyorum şimdi ben napiyim gideyim mi aramalarını mı bekleyeyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 İlgili parçanın resmi mevcut Sabricim Aracınla karşılaştır. Eğer o kör tapa sarı renkse git Gri renkse gerek yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Geçmiş olsun ilk önce. Ben bu konuyla ilgili başka bir başlıkta sormuştum gitmem mi gerekiyor her araçtamı var yoksa onlar mı çağırıyor diye hatta Bekir Bey yanıtlamıştı öyle hatırlıyorum şimdi ben napiyim gideyim mi aramalarını mı bekleyeyim ? Bana sase No nu pm at Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 İlgili parçanın resmi mevcut Sabricim Aracınla karşılaştır. Eğer o kör tapa sarı renkse git Gri renkse gerek yok Fotoğraflar çok küçük anlayamadım ki neresinde servisi aradım açan yok 6da kapanıyor biliyordum kapanmış heralde. Tekrar resimlere bakıp bir karşılaştırıcam şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Bana sase No nu pm at Şimdi iniyorum aşağıya telefondan atarım 10 dakika içinde. Cahilliğime ver şase nosu ön camın dibindeki numara dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Büyüttüm Resimleri Sabricim Senin için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap