Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Evet 7 şubatda aldım. İçim rahat Xenon fardaki buğuyu sordum olmaması gerek dedi 15.000 bakımında değiştirticem dipnot olarak ekleyeyim dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 (düzenlendi) Bende kontrol ettim. Tapa mavimsi siyah bir metal görünümünde ve tek tapa var. Diğeri bir yerlere bağlı. Etis de kontrol ettim benimkinde de değişim gerekli yazıyor. Acil Kampanya 2S424 - FOCUS & C-MAX EXHAUST SYSTEM BLANKING PLUG Servise sordum, gerek yok ama yinede sistemden kontrol edelim dediler. Beklemede değişmiş sanırım, herhangi bir sarı metal parça göremedim. Benim araçta 23/9 da üretilmiş. Bu arada araç muayene tarihleri artık bu tarihe bakılarak belirleniyormuş. Ruhsatta ilk muayene için 23/9/2014 yazıyor. Buradan da üretim tarihini öğrenmek mümkün. Mart 26, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 tapa sorgusu yada değişimi için gidildiğinde güncellemeyi unutmamak gerekli.....ben şimdi birde güncelleme için vakit bulup servise gitmeyi planlıyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Bu güncellemeyi nereden kontrol ediyoruz? Etis.ford sitesinde bilgi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 yok..yok ..oradan deyil direk sevise gitmek gerekiyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Bu güncellemeyi nereden kontrol ediyoruz? Etis.ford sitesinde bilgi yok. Aracınız sorunsuz çalışıyorsa güncelleme için telaşlanmaya gerek yok. Zaten servis zamanı rutin kontrol edilerek önerilen bir güncelleme varsa yükleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Bende kontrol ettim. Tapa mavimsi siyah bir metal görünümünde ve tek tapa var. Diğeri bir yerlere bağlı. Etis de kontrol ettim benimkinde de değişim gerekli yazıyor. Acil Kampanya 2S424 - FOCUS & C-MAX EXHAUST SYSTEM BLANKING PLUG Servise sordum, gerek yok ama yinede sistemden kontrol edelim dediler. Beklemede değişmiş sanırım, herhangi bir sarı metal parça göremedim. Benim araçta 23/9 da üretilmiş. Bu arada araç muayene tarihleri artık bu tarihe bakılarak belirleniyormuş. Ruhsatta ilk muayene için 23/9/2014 yazıyor. Buradan da üretim tarihini öğrenmek mümkün. vay o zaman benim araba doğum günümde üretilmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 evet ben belirtmeyi unuttum...sanki bahsedilen silkelenme bendede var...bu nedenle bakım aralığını beklemeden güncelleme yaptırmayı düşünüyorum...birde nekadar etkiler bilmiyorum ama yakıttada farketiği yazılınca açıkcası beklemek istemedim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 vay o zaman benim araba doğum günümde üretilmiş eeee... bu da Alman lardan sana jest.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Bende de silkeleme sorunu var (sanırım), ama ben onu normal olarak algıladım. Sonuçta 2.vitesde çok yavaşlarsan her araç silkeler. çok acelem yok, bu ara alım satım derken yeterince dolaştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Bu güncellemeyi nereden kontrol ediyoruz? Etis.ford sitesinde bilgi yok. etis ford sitesine biz de girebiliyor muyuz eğer öyle ise linki yazarmmısınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 etis ford sitesine biz de girebiliyor muyuz eğer öyle ise linki yazarmmısınız forumda paylaşıldı ama ben yine yazayım http://www.etis.ford.com dan kontrol edebilirsiniz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 evet ben belirtmeyi unuttum...sanki bahsedilen silkelenme bendede var...bu nedenle bakım aralığını beklemeden güncelleme yaptırmayı düşünüyorum...birde nekadar etkiler bilmiyorum ama yakıttada farketiği yazılınca açıkcası beklemek istemedim.... Anlaşıldı durum bulaşıcı, en azından ruhsal açıdan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Benim arabada yüklenen resimlere baktım ama orada tapa'dan ziyade kabloların bağlı olduğu, sensör olduğunu düşündüğüm başka bir şey gördüm. Bilen varsa yüklediğim resimde eksoz tapası yerine görünen şey nedir acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Onun adı wideband lambda sensörü.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap