Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 (düzenlendi) Benim arabada yüklenen resimlere baktım ama orada tapa'dan ziyade kabloların bağlı olduğu, sensör olduğunu düşündüğüm başka bir şey gördüm. Bilen varsa yüklediğim resimde eksoz tapası yerine görünen şey nedir acaba? Düzeltme: Hah bu seferde Mertol benden hızlı çıktı... Mart 26, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Bilgi için teşekkürler ama o sensörün ne işe yaradığını da söylerseniz daha iyi olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Sase numarasindan bakicak Yakup sagolsun eve gidiyim bende fotografta yuklicem kesinlesir aksam. Rafet beyin durumundan telefon gelmesini beklemeden servise en kisa zamanda gidilmesi gerektigi cikiyor. Cok gecmis olsun tekrar Rafet bey... Çok teşekkür ederim. Bana servis elemanının sÖylediği, mevcut tapanın sarı renkte olduğu, renginden ziyade o tapa Çelik değilmiş, Çelik olanıyla değiştiriyorlar, ama Öyle bÖyle değil bildiğin soba bacası gibi duman Çıktı arabadan, ne olursa olsun ihmal etmeyin gidin vakitlice değiştirin arkadaşlar, mal canın yongası sıfır araba bide ben Önce Çok üzüldüm ama bişeyi kalmadı canavarın, olaydan sonra bir mersin yaptım geldim torosları devirdi geldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Benim arabada yüklenen resimlere baktım ama orada tapa'dan ziyade kabloların bağlı olduğu, sensör olduğunu düşündüğüm başka bir şey gördüm. Bilen varsa yüklediğim resimde eksoz tapası yerine görünen şey nedir acaba? Burda tapanın olması gereken yerden kablo çıkıyor bende kablo felan yok direk tapa var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Tapa konusundan enteresanı, her arabada detay farkları var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Bilgi için teşekkürler ama o sensörün ne işe yaradığını da söylerseniz daha iyi olurdu. Lambda sensörleri egzos gazındaki oksijen konsantrasyonunu ölçerek yanma sürecinin optimal gerçekleşeceği hava - yakıt karışımı oluşturulması için gerekli olan bilgilerden birini sağlar motor kontrol ünitesine. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Açıklama ilaç prospektüsü gibi olmuş. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Bende de kablolar var yani diğer deyiş ile Lambda sensörleri. Bu sensörler olan araçlar var, sarı tapalı araçlar var, metal rengi tapalı araçlar var bu aracın donanım seviyesine göre mi belirleniyor örnek titanyum da var diğerlerinde yok gibi. Şimdi bu sensörler bir işe yarıyorsa ki yarıyordur onun için koymuşlar sensör olmayan araçların neyi eksik ne zafiyeti var sizce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Lambda sensörleri egzos gazındaki oksijen konsantrasyonunu ölçerek yanma sürecinin optimal gerçekleşeceği hava - yakıt karışımı oluşturulması için gerekli olan bilgilerden birini sağlar motor kontrol ünitesine. Açıklama için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Bende de kablolar var yani diğer deyiş ile Lambda sensörleri. Bu sensörler olan araçlar var, sarı tapalı araçlar var, metal rengi tapalı araçlar var bu aracın donanım seviyesine göre mi belirleniyor örnek titanyum da var diğerlerinde yok gibi. Şimdi bu sensörler bir işe yarıyorsa ki yarıyordur onun için koymuşlar sensör olmayan araçların neyi eksik ne zafiyeti var sizce Yoo donanımla ilgili bir şey olamaz zira benim sattığım style idi.. Bir zaaf olduğunu sanmıyorum onun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Bende kablo yok direk tapa var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Muhtemelen stop start olanlarda falan çift wideband lambda sensörü olabilir. Orada tapa olanlar kafaya takmasına gerek yok. Onlarda da DPF den sonra bir tane wideband lambda sensörü var. Ancak bizdekilerde hem öncesinde hemde sonrasında olmak üzere iki tane var.. Sırf fantazi yaptıkları için bile ilk üretilenlerde iki tane takmış olabilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap