Ümit Yağız Oluşturma zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 28, 2019 Merhaba arkadaşlar, Focustan kugaya geçmiş yaptım. Sinyal verdikten sonra sağa sola dönüşlerde 3 defa çıt sesi geliyor (sinyal sesinden farklı olarak) sinyal vermediğimde bu sesi dönüşlerde duymuyorum. Genel kugalarda böylemidir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berke A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Araçta tekno paket var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Yağız Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 hayır yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 @Murat Kav. un arabasında da var o ses. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: @Murat Kav. un arabasında da var o ses. direksiyon tur sesi direksiyon simidi tur attığında geliyor yanlış bilmiyorsam ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 1 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: direksiyon tur sesi direksiyon simidi tur attığında geliyor yanlış bilmiyorsam ... +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 4 saat önce, Ümit Yağız yazdı: Merhaba arkadaşlar, Focustan kugaya geçmiş yaptım. Sinyal verdikten sonra sağa sola dönüşlerde 3 defa çıt sesi geliyor (sinyal sesinden farklı olarak) sinyal vermediğimde bu sesi dönüşlerde duymuyorum. Genel kugalarda böylemidir? Enteresan. Böyle bir ses varsa da şu ana kadar dikkatimi hiç çekmemiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Yağız Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Açıp baktım. sinyali otomatik geri kaldıran parçaya takılıyor. İnternette bütün makyajlı kugalarda oldugu yazılmış. Yarın birde servisi arayıp sorucam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 Bu ses normal bir ses.Ve bütün arabalarda olur.Sinyal kolulun geri atmasını sağlayan mekanik sistemin sesi.Bazı arabada çok az gelir,bazı arabada bariz çıt çıt sesi duyulur.Yani bir problem olduğunu sanmıyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 14 saat önce, Ümit Yağız yazdı: Açıp baktım. sinyali otomatik geri kaldıran parçaya takılıyor. İnternette bütün makyajlı kugalarda oldugu yazılmış. Yarın birde servisi arayıp sorucam. 2015 Kuga aracımda da var. Sinyal kolunu geri attıran mekanikten geliyor. Bir dönüşümde 2 defa, başka bir dönüşümde 1 defa çıt sesi duydum. Dönüş yarı çapına göre değişiyor olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Yağız Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Demekki standardı buymuş :9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Bence saçma bir durum. Servis önce garantiden değişecekti ama değişse de aynı ses olacağından değişmedik. Basbayağı çatır çutur ses geliyor dönüşlerde, eğer sinyal de vermişsen. Gerçi eskisi kadar duymuyorum. Eskidikçe azalıyor olabilir. Ya da ben alıştım ? . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 1 saat önce, Murat Kav. yazdı: Bence saçma bir durum. Servis önce garantiden değişecekti ama değişse de aynı ses olacağından değişmedik. Basbayağı çatır çutur ses geliyor dönüşlerde, eğer sinyal de vermişsen. Gerçi eskisi kadar duymuyorum. Eskidikçe azalıyor olabilir. Ya da ben alıştım ? . Bende daha önce hiç dikkat etmedim sanırım, şerit takip sasm takınca farketmeye başladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Yağız Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2019 kuga ispanya değilde almanya üretimi olmalıymış. focusta boyle seyler yok ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2019 29 dakika önce, Ümit Yağız yazdı: kuga ispanya değilde almanya üretimi olmalıymış. focusta boyle seyler yok ? Almanya üretimi C-max'te var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap