Zafer Gökçe Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2019 Biya koruma seramik kaplama cam filmi ve stop çerçevesi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Seramik kaplamayı göremedim tabelaya bakmaktan ? Biraz da bilgi verseydiniz keşke. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Gökçe Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 (düzenlendi) Bilgi derken fiyat bilgisimi yapılan işlemler mi detaylı resimmi hepsimi? ☺️ Nisan 8, 2019 Zafer Gökçe tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bal Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 merhaba seramik kaplamaya ne kadar ödediniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Günaydın Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Merhaba Arkadaşlar. Bende 2015 Trend-x fümeyle gri arası bir focusum var. Seramik kaplama düşünüyorum. Eski arabama 2 sefer sonu wax la biten piyasadaki isim yapmış (belki uygulama yapan yerde sıkıntı vardı.) firmalarda boya korum yaptırdım. Fakat verim alamadım. Bu aracıma seramik kaplama düşünüyorum Bekbars'tan yorum, düşünce ve tavsiyelerinizi öğrenmek isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Gökçe Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Ankarada bildiğim bir yer yok. Eğer İstanbula yolun düşerse yardımcı olabilirim. M&M auto detaling Maksat abi işin ehlidir. Şu anda kampanyada 1.000 tl. Hare giderici kil uygulamasi boya koruma pasta cila seramik kaplama. 2 yil garantili. 6 ayda bir ücretsiz kontrol ve tazeleme. Ben yaptirdim memnun kaldim. Herkese tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 DetaycıAdam 'a bakın derim Ankara için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Günaydın Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Araştırmaya devam. Alıntı --1 dakika sonra eklendi-- 22 saat önce, Zafer Gökçe yazdı: Ankarada bildiğim bir yer yok. Eğer İstanbula yolun düşerse yardımcı olabilirim. M&M auto detaling Maksat abi işin ehlidir. Şu anda kampanyada 1.000 tl. Hare giderici kil uygulamasi boya koruma pasta cila seramik kaplama. 2 yil garantili. 6 ayda bir ücretsiz kontrol ve tazeleme. Ben yaptirdim memnun kaldim. Herkese tavsiye ederim. Zafer bey teşekkürler, Ama istanbul uzak biraz benim için. 3 saat önce, Servet Ö. yazdı: DetaycıAdam 'a bakın derim Ankara için. Araştırmaya devam Servet bey teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Gün Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Uşakta ikamet ediyorum buralardan yada civar illerden seramik kaplama yapan işinin ehli bir yer bilen varmı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap