Kutlu Ocmak Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2019 merhaba. 2014 focus umun çakmaklığını usb ye çevirmek istiyorum. bu hususta bilgi ve desteklerinizi rica ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Genel Bilgiler kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 @Doğan Kurban abi... sen Kutluya yardım edersin bence ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 2 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: @Doğan Kurban abi... sen Kutluya yardım edersin bence ? edelim efenim tabi. Ben aşağıdaki üründen aldım. Orj çakmaklığı yuvasından çıkartıp bu ürünü monte ettim. Focusta da çok memnundum cmax de de . https://tr.aliexpress.com/item/NewAutomobiles-Y-ksek-Kalite-12-V-24-V-2-0A-Ara-Stil-akmak-Soket-Splitter-2/32911850333.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.21d84c4dXWsCFD 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Beklemeyi istemezseniz. https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/12-32-volt-arac-cift-port-usb-sarj-ucretsiz-kargo-411370266 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Bende dün bunu sipariş ettim. Kolçağın içindeki çakmaklığı söküp bunu takmayı düşünüyorum. https://s.click.aliexpress.com/e/OoTKcRt9D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Hadi bende sipariş edeyim bari.Montajı da ayrıntılı bir şekilde anlatın da uğraşmayalım.Çakmaklığın plastik tarafımı çıkıyor yani bozuk paralık gibi olan yer yoksa yandan mı gireceğiz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alptuğ Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Suat Bey'in dediği gibi montaj aşamalarını da tarif edebilirseniz detaylı şekilde bende sipariş vereceğim. Kendi aracımda kolçağın arka tarafında yer alan girişi sökmeyi başaramadım. Kırmamak için de fazla zorlamadım. Püf noktası vardır mutlaka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 5 dakika önce, suat coşkun yazdı: Hadi bende sipariş edeyim bari.Montajı da ayrıntılı bir şekilde anlatın da uğraşmayalım.Çakmaklığın plastik tarafımı çıkıyor yani bozuk paralık gibi olan yer yoksa yandan mı gireceğiz? Önce yolcu tarafındaki kapak çıkartılır. Sonra çakmaklık komple çıkartılır (baya zor bir işlem) Sonra çakmaklık kablosundan usb nin elektriği alınır. Usb yerine monte edilir ve yolcu tarafındaki kapak çıkartılır. Cmax in çakmaklığını dizayn eden mühendise selamlarımızı iletiyorum. Not: O bozuk para koyma yeri olan kısım alttan vidalı. Zorlamayalım sn abim. --1 dakika sonra eklendi-- 2 dakika önce, Alptuğ Ö. yazdı: Suat Bey'in dediği gibi montaj aşamalarını da tarif edebilirseniz detaylı şekilde bende sipariş vereceğim. Kendi aracımda kolçağın arka tarafında yer alan girişi sökmeyi başaramadım. Kırmamak için de fazla zorlamadım. Püf noktası vardır mutlaka Focusta kolçağın arka kısmını tek parça halinde çıkartıp çakmaklığı sökmeye başlayın. Zaten tırnakları görürsünüz çakmaklıktaki. Kolçağın içinde 2 vida ve parça üstünde de 2 tırnak var.Bu tırnaklar çok nazik kırılabilir. --2 dakika sonra eklendi-- Alptuğ Bey ben olsam bardaklıktaki çakmaklığı esas değiştirirdim ya da ikisini birden. Sattığım focusta çok işime yaramıştı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: (baya zor bir işlem) Vazgeçtim?.Benim şirkette teknik eleman var.Elektrik elektronik işi deyince çocuk orgazm oluyor?.O na yaptırırım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Şimdi, suat coşkun yazdı: Vazgeçtim?.Benim şirkette teknik eleman var.Elektrik elektronik işi deyince çocuk orgazm oluyor?.O na yaptırırım.. Bence daha önce yapmış birisi daha kolay halleder. Sen bi gel Angaraya gel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 10 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Sen bi gel Angaraya gel Angaraya niye gelecem,bahar buluşması olursa geleceksin,o zaman halledersin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 7 dakika önce, suat coşkun yazdı: Angaraya niye gelecem,bahar buluşması olursa geleceksin,o zaman halledersin.. Ben sökmeyim. Kesin birkaç parça artırırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Kesin birkaç parça artırırım İyi ustasın demek ki.Senin sipariş ettiğin yerde kırmızı kalmamış.Bizim araçların ambians aydınlatma kırmızı,daha iyi gider diye düşündüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 5 dakika önce, suat coşkun yazdı: İyi ustasın demek ki.Senin sipariş ettiğin yerde kırmızı kalmamış.Bizim araçların ambians aydınlatma kırmızı,daha iyi gider diye düşündüm. Mavi bence. Ben arabanın kırmızılarını maviye çevirrim ki yakında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 32 dakika önce, Alptuğ Ö. yazdı: Suat Bey'in dediği gibi montaj aşamalarını da tarif edebilirseniz detaylı şekilde bende sipariş vereceğim. Kendi aracımda kolçağın arka tarafında yer alan girişi sökmeyi başaramadım. Kırmamak için de fazla zorlamadım. Püf noktası vardır mutlaka 29 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Alptuğ Bey ben olsam bardaklıktaki çakmaklığı esas değiştirirdim ya da ikisini birden. Sattığım focusta çok işime yaramıştı. Doğan abinin dediği doğru.Focus 3'te bardaklığın ordaki çakmaklığa takmak daha mantıklı.Hemde titanium'da sökmesi çocuk oyuncağı.Bardaklığı sağlamca tutun ve yukarıya doğru asılın.Herhangibir civata falan yok plastik aksamı tutan.Bardaklıkla birlikte çakmaklıkta geliyor yukarıya.Sonrası basit zaten.Çakmaklığı sök,yenisini tak,soketleri tak. Benim mca kasa olduğu için çakmaklık vitesin yanında.Orada hoş durmayacağı için kolçağın içindeki diğer çakmaklığa takcam.Ama henüz nasıl sökcem bende bilmiyorum.İncelemedim nereyi ne tutuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kutlu Ocmak
merhaba. 2014 focus umun çakmaklığını usb ye çevirmek istiyorum. bu hususta bilgi ve desteklerinizi rica ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
10
6
1
Popular Days
Nis 10
25
Nis 9
5
Nis 11
3
May 10
2
Top Posters For This Question
suat coşkun 12 posts
Doğan Kurban 10 posts
Mehmet Çallı 6 posts
Teoman S. 1 post
Popular Days
Nis 10 2019
25 posts
Nis 9 2019
5 posts
Nis 11 2019
3 posts
May 10 2019
2 posts
Popular Posts
Doğan Kurban
Gözün korksun o zaman abey
Mehmet Çallı
Elemana Doğan abinin koyduğu fotoyuda gösterde iyice heyecanlansın ?
suat coşkun
Arkadaşlar çakmaklığı usb ye çevirdim.Vites körüğü ve orta konsolun yani bardaklığın olduğu bölümün sökülmesi yeterli.Yolcu tarafı yan kapağı sökmeye gerek yok.Parçaları sökünce çakmaklığı tutan iki
Posted Images
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap