Kutlu Ocmak Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2019 merhaba. 2014 focus umun çakmaklığını usb ye çevirmek istiyorum. bu hususta bilgi ve desteklerinizi rica ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2019 (düzenlendi) 21 saat önce, Doğan Kurban yazdı: @Semih O. sen hatırlıyor musun? Yez. Vites çerçevesi ardından klima paneli sökülecek. Ön taraftaki böyle. Kolçağın içi için, kol dayamanın altında iki tane plastik kapak var. Bunların altındaki vidalar, sökülecek sonra arka kapak klipslerinden ayrılıp çıkıyor. Nisan 11, 2019 Semih O. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2019 16 dakika önce, Semih O. yazdı: Yez. Vites çerçevesi ardından klima paneli sökülecek. Ön taraftaki böyle. Kolçağın içi için, kol dayamanın altında iki tane plastik kapak var. Bunların altındaki vidalar, sökülecek sonra arka kapak klipslerinden ayrılıp çıkıyor. Teşekkürler Semih. Çin'li arkadaşlarımız ürünü yollayınca dağıtayım biraz.Ama öncesinde ses sistemi , 4 kapı ve bagaja anahtarsız giriş yapcam.Ama yağmurlardan birtürlü arabayı söküp dağıtamadım.Amazonlara döndü memleket bu sene. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 10.04.2019 - 11:46 tarihinde, suat coşkun yazdı: Verdik siparişi ninjalara.. Malzeme geldi.Önümüzde ki hafta şirkette ki arkadaşla arabayı dağıtıp montajı yapacağız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 33 dakika önce, suat coşkun yazdı: Malzeme geldi.Önümüzde ki hafta şirkette ki arkadaşla arabayı dağıtıp montajı yapacağız. Fotoları bekliyoruz.Ben 9 nisan'da aldım ama daha ses seda yok.Takipli ütünde değil.Beklemedeyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2019 Arkadaşlar çakmaklığı usb ye çevirdim.Vites körüğü ve orta konsolun yani bardaklığın olduğu bölümün sökülmesi yeterli.Yolcu tarafı yan kapağı sökmeye gerek yok.Parçaları sökünce çakmaklığı tutan iki alyan vida var.Onları alınca çakmaklık elinizde ve rahat çalışıyorsunuz.Bir önemli uyarı!!Bilmeyenler için söylüyorum.Vites körüğünü sökünce alt köşelerde iki adet alyan vida göreceksiniz.Vidalar yan ve dipte konumlanmış.Yani dik konumda durmuyor.İnce bedenli bir tornavida kullanırsanız daha iyi olur.Çünkü yan konumlandığı için vida üzerine alyan ucunu getirmek zor oluyor.Mesela biz geri toplarken vidayı düşürdük ve tekrar göğüsü sökmek zorunda kaldık.Onları sökmeden sakın orta konsolu çıkartmaya çalışmayın,konsolun tırnaklarını kırarsınız.Vidaları sökün,vites bölümün hafif yukarı kasın ve orta konsolu alın.Çakmaklığı yuvasından çıkarmak biraz zor oldu.Yukarı gelmesin diye saçma sapan bir plastik tutamaç yapmışlar.Yan keski ile plastikleri parçalayarak çakmaklığı parçadan kurtardık.Elektiriği bağlaması çok kolay.Orjinal rölesini kesip aldığınız parçanın kablosunu da direk bağlayabilirsiniz ya da orjinalliği bozulmasın derseniz,kablo ucuna soket takarak orjinal röleye montajı yapabilirsiniz.Ben öyle yaptım.Bizim montaj yaklaşık 40 dakika sürüdü.Vidayı düşürmeseydik daha kısa sürerdi.Fotoları paylaşırım birazdan. --7 dakika sonra eklendi-- 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kutlu Ocmak
merhaba. 2014 focus umun çakmaklığını usb ye çevirmek istiyorum. bu hususta bilgi ve desteklerinizi rica ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
10
6
1
Popular Days
Nis 10
25
Nis 9
5
Nis 11
3
May 10
2
Top Posters For This Question
suat coşkun 12 posts
Doğan Kurban 10 posts
Mehmet Çallı 6 posts
Teoman S. 1 post
Popular Days
Nis 10 2019
25 posts
Nis 9 2019
5 posts
Nis 11 2019
3 posts
May 10 2019
2 posts
Popular Posts
Doğan Kurban
Gözün korksun o zaman abey
Mehmet Çallı
Elemana Doğan abinin koyduğu fotoyuda gösterde iyice heyecanlansın ?
suat coşkun
Arkadaşlar çakmaklığı usb ye çevirdim.Vites körüğü ve orta konsolun yani bardaklığın olduğu bölümün sökülmesi yeterli.Yolcu tarafı yan kapağı sökmeye gerek yok.Parçaları sökünce çakmaklığı tutan iki
Posted Images
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap