Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar benim bagaj kapısı sadece kumandanın bagaj açma düğmesiyle çalışıyor bu normal mi yoksa kapı açma düğmesine bastığımda bagajı da açması gerekiyor mu ?
Soru
Ayhan Karadağ
Arkadaşlar benim bagaj kapısı sadece kumandanın bagaj açma düğmesiyle çalışıyor bu normal mi yoksa kapı açma düğmesine bastığımda bagajı da açması gerekiyor mu ?
Araç 2005 ghia sedan
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
4
4
Popular Days
Nis 18
15
Mar 10
6
Nis 13
3
Mar 26
2
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 8 posts
Özgür Görür 6 posts
Aydın Baran 4 posts
Ayhan Karadağ 4 posts
Popular Days
Nis 18 2012
15 posts
Mar 10 2016
6 posts
Nis 13 2016
3 posts
Mar 26 2012
2 posts
Popular Posts
Burak Gültepe
aynı sorun bir hafta önce benim aracımdada oldu. sorun bagaj kapağına giden kablolarda kablolar zamanla deformasyon olarak birbirine değiyor. Serviste veya iyi bir elektrikçide tamir ettirdikten sonr
Yakup Ç. A.
2010'a kadar bir kumanda bir manuel (chip hepsinde var ) sonra ikiside kumandalı ama bunlar titanium için. Diğerlerini bilmiyorum hele sonradan gelen trend-x'ler tam bilmece.
Aydın Baran
Kerem bu FI için; FII de; En üstteki tüm kapıları ve bagajın klidini açar.(bu düğmeye basıp açtıktan sonra bagajın kaldırma kısmındaki kilit mekanizmasına basarak bagajı yukarı doğru kaldırabilirs
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap