İlker Ezenoğlu Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2019 kolay gelsin. aranızda yeniyim aracım için olan orjinal apim as built data kodlarını bulabilirmiyim. böyle bir site varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 https://www.motorcraftservice.com/AsBuilt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İlker Ezenoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 çok teşekkür ederim. bu dosyayı nasıl yükleyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Forscan ile yükleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İlker Ezenoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 (düzenlendi) Hocam yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim. Fakat Forscan kullanımında da yeniyim. Nereden ve nasıl yükleyeceğim konusunu biraz açarsan sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Nisan 10, 2019 İlker Ezenoğlu tarafından düzenlendi yazım hatası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 (düzenlendi) Siz bütün as built kodlarını niye yüklemeye çalışıyorsunuz ben anlayamadım. Amaç ne, sorun ne? Bilmiyorsanız bu işe neden giriyorsunuz? Nisan 10, 2019 Semih O. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 53 dakika önce, Semih O. yazdı: Bilmiyorsanız bu işe neden giriyorsunuz? ve öğrenmek için neden çaba sarf etmiyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İlker Ezenoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 haklısınız hocam. klima kontrollerini açmak için bu işe kalkıştım. yanlış bişeyler yapmış olmalıyım. direksiyonda sağ tarafta bulunan ses ve telefon tuşları çalışmıyor. bu sebeple fabrika code lerini yükleme çabasındayım. öğrenmek için çaba sarfediyorum bu arada. formunuzu uzun süredir takip ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 27 dakika önce, İlker Ezenoğlu yazdı: haklısınız hocam. klima kontrollerini açmak için bu işe kalkıştım. yanlış bişeyler yapmış olmalıyım. direksiyonda sağ tarafta bulunan ses ve telefon tuşları çalışmıyor. bu sebeple fabrika code lerini yükleme çabasındayım. öğrenmek için çaba sarfediyorum bu arada. formunuzu uzun süredir takip ediyorum. Siz ne kadar açık olursanız biz de o kadar kolay ve net cevap verebiliriz. Müneccim değiliz sonuçta. Direksiyondaki tuşların çalışmamasına sebep olabilecek ne işlem yaptınız? Hangi programla yaptınız? Yolladığım adresten VIN numaranızı sorguladığınızda gelen bilgiler tüm modüllere ait as built dataları. Bunları ya da bu dosyayı bir seferde araca yükleyemezsiniz. 7D0 ile başlayan kodlar APIM e ait sadece bu kısmı girmeniz gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Kendi asbuilt kodlarınızı açtıktan sonra apime denk gelenleri yükleyiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İlker Ezenoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 öncelikle özür dilerim. yeni olduğum için ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini pek bilmiyorum. zamanla öğreneceğim . verdiğiniz adresten *.ab uzantılı bir dosya oluşturdu. dosyayı nasıl açabilirim. cehaletimi mazur görürseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Dosyayı açmayın siteden yazın, ekran görüntüsü, çıktı vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İlker Ezenoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Siteden böyle bir mesaj geldi. Ve .ab uzantılı bir dosya oluşturdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Yok ki as built datası. Özelden bana vin i atın bakayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
İlker Ezenoğlu
kolay gelsin. aranızda yeniyim
aracım için olan orjinal apim as built data kodlarını bulabilirmiyim. böyle bir site varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap