Burak Değer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Çok hoş olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evren erdoğan Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Focusclubtr nin sponsoru ER-OL OTOMOTİV olarak siz değerli forum üyelerine cazip fırsatlar ve doğru bilgiler sunmak için buradayız. Yan sanayi olarak stoklarımızda nikelajlı tampon panjuru mevcut ve kdv dahil 55 tl. Bu panjurdan elinizde varmı acaba almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Evet panjur stoklarimizda mevcut euro artisindan dolayi fiyati artti kdv dahil 60 tl . Bu panjurdan elinizde varmı acaba almak istiyorum. Evet panjur stoklarimizda mevcut euro artisindan dolayi fiyati artti kdv dahil 60 tl . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Plastik aksam hariç sadece nikelaj çerçeve iş görürmü acaba yani ben orjinal panjuru sökmeden nikelaj çerçeveyi üzerine yapıştırabilirmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 küçük bir ayrıntı; güzel görünüş; süper fiyat... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap