Furkan Ali Açıkgöz Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2019 Merhaba arkadaşlar, Anadolu yakasında tanıdık işçiliği güzel güvenilir bir usta biliyormusunuz ? Aracımın Debriyaj baskı balatasını ve Triger setini değiştirmem gerekiyor Servisten triger ve baskı balata fiyatı aldım gerçekten cok ucuk rakamlar özel serviste yaptırmayı düşünüyorum sizce triger ve baskı balatada hangi markaları kullanmalıyım , Ford servisi hangi markaları kullanır bilen var ise cevap verirse cok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2019 Konu başlığınız düzenlendi, acil durumlar için 444FORD'u arayabilir veya forumda ARAMA yaparak eski konuları inceleyebilirsiniz. Bunlar size hız katabilecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2019 Piyasada triger için Dayco ve Continental, baskı-balata için de Valeo, Sachs ve Luk vardı. Motorcraft ve FoMoCo da Ford'un orijinal markaları, ama fason yaptırdığını da unutmayalım. Bence hepsi olur. @ER-OL Otomotiv ile irtibata geçin bence. Ayrıca Dayco, triger vb. kelimlerle aratın bir çok başlık bulursunuz. Usta konusunda yardımım olamayacak maalesef. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ali Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2019 Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 18.04.2019 - 23:19 tarihinde, Furkan Ali Açıkgöz yazdı: Merhaba arkadaşlar, Anadolu yakasında tanıdık işçiliği güzel güvenilir bir usta biliyormusunuz ? Aracımın Debriyaj baskı balatasını ve Triger setini değiştirmem gerekiyor Servisten triger ve baskı balata fiyatı aldım gerçekten cok ucuk rakamlar özel serviste yaptırmayı düşünüyorum sizce triger ve baskı balatada hangi markaları kullanmalıyım , Ford servisi hangi markaları kullanır bilen var ise cevap verirse cok sevinirim Merhaba sizin aracınız da baskı balata sachs marka olarak üretiliyor. Şu an baskı balata ve rulman seti ford kutulu olarak kampanyalı 590 tl fiyatı var. Triger seti olarak da peugeot kutulu ürünler fiyat olarak daha avantajlı oluyor ve ortak motor olduğu için malzeme içerikleri aynıdır. Onun da 345 tl fiyatı var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 19.04.2019 - 19:42 tarihinde, Furkan Ali Açıkgöz yazdı: Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için Herford Bosch Car Servis güvenilir ve uzmandır, tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap