Furkan.Sahin Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2019 Merhaba Arkadaşlar ; 2 Yıl boyunca focus mk2 1.6 tdci kullandım ufak tefek sorunları hariç problem yaşamadım. lakin 3 ay sonrası için araç almaya karar verdim giden segmenti yüksek ‘manuel’ bana ekonomik konfor ve güven verecek mondeo mk4 1.6 ecoboost 160 hp’de karar kıldım ufak sade modifiye edeceğim dış görünüş olarak. Tatlı bir sesi olması için KN hava filtresi düşünüyorum performans içinde en fazla sprintbooster takacağım motorla oynama yapmayacağım zaten yeterli güce sahip 0-100 gördüğüm kadarıyla 9 sn civarı ve böyle kaslı bir araba için standartların üstünde. kullanan binen varmıdır acaba bu araç nasıldır 50-60 bin kmde 70.000₺’lik bütçem var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2019 Otomatik MesajBu konu, Focus Club Tr > Tanışma kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) yanlış biliyorsam düzeltin ama mk4'ler de 1.5 ecoboost 160 lık var diye biliyorum ve dediğiniz fiyatlarda ancak ağır hasarlı bulabilirsiniz. Nisan 22, 2019 Bülent Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap