2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
uzun süredir takip ettiğim 2012 model C-MAX konusunda , para biriktirme çalışmalarım devam ederken
dedim - "0" faizli kampanyası ile alsam nasıl olur ? .Planım hem daha erken araca kavuşmak hemde eksik kalacağım para miktarı için faiz ödememekti.
ancak bugun ankara'da gittiğim bir bayide (iş çıkışı vaktim olduğu için sadece 1 tanesine gidebildim);
telefonda bize verdiği 0 faiz kredili fiyat 65900TL idi .
Bu fiyatı telefonda Dizel, Metalik renk,Titanium-x paket ve otomatik park sistemi için vermişlerdi.
neyse gittim, önce bu fiyatın beyaz renk için geçerli olduğunu bu sebeple istediğim gece gri rengi 67000 TL fiyata verebileceklerini belirttiler.
peşin alırsamda 63500 TL'ye bırakacağını (bölge müdürü olduğunu iddia ettiği biri ile telefonla konuştu), ineceği en son fiyatın da bu olduğu söyledi.
yani;
Nakit ödeme ile 63500TL
0 faizli kredi ile 67000 TL
normal banka kredisi ile 67080TL
bende bunun nasıl 0 faizli kampanya olduğunu düpedüz faiz alındığını söyledim. Adam da, haklısınız pazarlama stratejisi bu insan kendini 0 lafını duyunca rahat hissediyor vs dedi . üstüne dizel ile ilgili 2 yıl sonra vergileri düşecekmiş dizeller çok az çevreyi kirletiyor falan deyince , tüm güven duygusunu kaybettirdi bende. bu şekilde aracı alamadan çıktım bayiden.
Rakamlar, bilgilendirmeler hiç güven uyandırmadığı için bende, bu aracın hangi fiyatlara satılabildiğini gerçekten merak ediyorum.
Soru
Yigit Celik
Merhabalar,
uzun süredir takip ettiğim 2012 model C-MAX konusunda , para biriktirme çalışmalarım devam ederken
dedim - "0" faizli kampanyası ile alsam nasıl olur ? .Planım hem daha erken araca kavuşmak hemde eksik kalacağım para miktarı için faiz ödememekti.
ancak bugun ankara'da gittiğim bir bayide (iş çıkışı vaktim olduğu için sadece 1 tanesine gidebildim);
telefonda bize verdiği 0 faiz kredili fiyat 65900TL idi .
Bu fiyatı telefonda Dizel, Metalik renk,Titanium-x paket ve otomatik park sistemi için vermişlerdi.
neyse gittim, önce bu fiyatın beyaz renk için geçerli olduğunu bu sebeple istediğim gece gri rengi 67000 TL fiyata verebileceklerini belirttiler.
peşin alırsamda 63500 TL'ye bırakacağını (bölge müdürü olduğunu iddia ettiği biri ile telefonla konuştu), ineceği en son fiyatın da bu olduğu söyledi.
yani;
Nakit ödeme ile 63500TL
0 faizli kredi ile 67000 TL
normal banka kredisi ile 67080TL
bende bunun nasıl 0 faizli kampanya olduğunu düpedüz faiz alındığını söyledim. Adam da, haklısınız pazarlama stratejisi bu insan kendini 0 lafını duyunca rahat hissediyor vs dedi . üstüne dizel ile ilgili 2 yıl sonra vergileri düşecekmiş dizeller çok az çevreyi kirletiyor falan deyince , tüm güven duygusunu kaybettirdi bende. bu şekilde aracı alamadan çıktım bayiden.
Rakamlar, bilgilendirmeler hiç güven uyandırmadığı için bende, bu aracın hangi fiyatlara satılabildiğini gerçekten merak ediyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
8
4
4
Popular Days
Mar 27
8
Nis 12
8
Nis 17
6
Nis 10
5
Top Posters For This Question
Yigit Celik 15 posts
H. Cenk 8 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Mertol Kip 4 posts
Popular Days
Mar 27 2012
8 posts
Nis 12 2012
8 posts
Nis 17 2012
6 posts
Nis 10 2012
5 posts
Popular Posts
oğuz mete
araba sıfırda alsan 2.el de alsan çook stresli bir iş.keşke her bayi de fiyatlar sabit olsa gözün kapalı gidip alsan ne güzel olurdu..
oğuz mete
ben hala sıfır faiz sistemini destekliyorum.fiyatın faizle ilgisi yok türk parasının dengesizliği.24 ayda türk lirasının ne olacağı muamma bu satıcının malının değerin korumak için artırdığı değer. fa
Yakup Ç. A.
Şimdi şÖyle 10.750 kredi çektim 11.000 Ödedim 12 ay'da 4 yıldır ipotek'i kaldırmadım Satarken ruhsat değişeceği için sıkıntı yok Yani şart değil ipotek'i kaldırmak sonuçta Ödenmiş Ruhsatda kalıyor
Bu soruda 44 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap