Günay Varol Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2019 Silecek kolunu 1.2.3. Çalışırken kapattıktan sonra gerine gelmiyor kapattığım yerde kaliyor Focus 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 kapatmak derken, direksiyondaki koldan kapatınca mı, kontağı kapatınca mı? aracı yeni mi aldınız yoksa önceden kapattığını bilyor musunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Otomatik MesajBu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Günay Varol Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 35 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: kapatmak derken, direksiyondaki koldan kapatınca mı, kontağı kapatınca mı? aracı yeni mi aldınız yoksa önceden kapattığını bilyor musunuz? Araç çalışırken kolu aşağı indirdiğim de' aracı aldığım günden beri var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Günay Varol Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 7 saat önce, Mehmet Demir yazdı: kapatmak derken, direksiyondaki koldan kapatınca mı, kontağı kapatınca mı? aracı yeni mi aldınız yoksa önceden kapattığını bilyor musunuz? Aracı yeni aldım araç çalışır konumda silecek kolunu aşağı indirdiğim zaman (kol kapalı pozisyonda olduğunda) silecekler yerine gelmiyor nerede kapattıysamorda kalıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Focus 1’ler öyle miydi acaba diye sorguluyorum hafızamı. Farklı mk1 kullanıcıları yazar umarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Focus 1’de de kapatsanız da yerine geliyordu. En basitini/ucuzunu düşünürsek röle arızası olabilir. Röleyi değiştirmeyi deneyin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Günay Varol Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 50 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Focus 1’de de kapatsanız da yerine geliyordu. En basitini/ucuzunu düşünürsek röle arızası olabilir. Röleyi değiştirmeyi deneyin derim. Röle yerini biliyormusunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 9 saat önce, Günay Varol yazdı: Röle yerini biliyormusunuz Sigorta kutusunda. Kullanıcı kılavuzu forumda var diye hatırlıyorum, sigorta kutusunun yerine kılavuzdan bakabilirsiniz. Hangi röle olduğuna bakıp aynı değerde olanla değiştirmeyi deneyin derim. Sigorta değiştirmek gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Kara Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Aynı durumu ben de Corolla da yaşamıştım. Elektrikçi silecek kolunu söktü içindeki lehimlerden birisi çatlamıştı/kırılmıştı, kırılanın yenine yeniden lehim yapılınca sorun çözülmüştü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Günay Varol
Silecek kolunu 1.2.3. Çalışırken kapattıktan sonra gerine gelmiyor kapattığım yerde kaliyor
Focus 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap