Metin Gün Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2019 Benzinli 2015 model Ford Fiesta 1.6 titanium yarı otomatik vites araba almayı düşünüyorum. İnternette şanzımanı konusunda çok olumsuz yorum var. Kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2019 Otomatik MesajBu konu, Diğer Ford Modelleri > Ford Garajı > Fiesta kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Bektaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 2018 focus benzinli powershift kullandım 5-6 ay. Açıkçası pek beğenmedim. Isındığında kararsız hareketler yapan bir şanzıman. Ben bir daha almam. Ama zevkli mi derseniz tam gazda çok zevkli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alptuğ Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Bu aralar bende 2013 üzeri makyajlı 1.6 PWS veya 1.0 EB PWS merak sardım. konuyu takipteyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Bektaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Bir saat önce, Alptuğ Ö. yazdı: Bu aralar bende 2013 üzeri makyajlı 1.6 PWS veya 1.0 EB PWS merak sardım. konuyu takipteyim. 1.0 EB PWS değil tork konvertor lü sorun yok tam gaz devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 1 dakika önce, Enes Bektaş yazdı: 1.0 EB PWS değil tork konvertor lü sorun yok tam gaz devam Hayır, Mk6 PWS, Mk7 6F15. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Gün Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2019 Bu arabayı kullanan 5-6 kişiye sordum. Çoğunun kmleri 90 -120 bin km arasındaydı. Hiç sıkıntı yaşamadıklarını aracında gönül rahatlığıyla alınabileceğini söylediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2019 Kuru kavramaların en büyük düşmanı trafik, trafiğe giren ve bu tür çift kavramayı klasik otomatik gibi kullananlar sorun mutlaka yaşayacak, sorun dediğimiz de belli parçaların yıpranması dolayısıyla değişmesi gerekecek. Diğer koşullarda durup dururken sorun çıkartması zaten biraz da şansınıza kalmış. Dilerseniz 100 kişiye sorun 95'i sorun yaşamamış olabilir ancak bu koşullar sağlanırsa %50 oranla erkenden yıpranır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap