Bekir Aşar Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2019 Merhaba, 2017 kuga sysnc 3 versiyon 3.00 için özel cihas ve fordscan kullanarak detaylı bilgi alabilirmiyim, yada gizli hangi güzel özellikler açılabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2019 Gizli değil de bunlara pasif desek daha doğru olur, bir de "güzel/çirkin" yerine "yararlı/yararsız" oldukları tartışılır; yani kişiye göre değişir, bence çoğu olmasa da olur. Sizin neye ihtiyacınız var mesela? Focus için yazılan başlığa baktınız mı, buradakilerin hangisi sizde yok ve olmasını istiyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2019 Kuga için; hıza bağlı otomatik kilitleme aktif edilebilir. Pasif alarm devreye alınabilir (kapılar anahtarsız açıldığında alarm çalar, kaputta ufak bir işlem gerektirir). Sync 3 ile ilgili yapılabilecekleri, ilgili başlıklarda ben de paylaşmıştım. Bunların haricinde yapılabilecekler donanım ilavesi istiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umit S Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Murat Bey bu otomatik kilit ve kapıların açılışındaki özellikleri nasıl aktive ediyoruz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2019 Forscan programı ile, elm lazım. --0 dakika sonra eklendi-- Detaylar forumda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Yerebakan Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 03.06.2019 - 22:05 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Forscan programı ile, elm lazım. --0 dakika sonra eklendi-- Detaylar forumda var Murat Bey 2017 focusumda forscan ile otomatik kapı ve alarmı etkinleştirdim. Fakat korna ile geri bildirim olsun camların açılış kapanış sürelerini kısaltma olsun korna geri bildirimi olsun 120 kmyi geçince sesli ikaz olsun bunları nasıl yapacağımı 2 gündür araştırıyorum hiçbir bilgi bulamadım bilginiz var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2019 11 saat önce, Ahmet Yerebakan yazdı: Murat Bey 2017 focusumda forscan ile otomatik kapı ve alarmı etkinleştirdim. Fakat korna ile geri bildirim olsun camların açılış kapanış sürelerini kısaltma olsun korna geri bildirimi olsun 120 kmyi geçince sesli ikaz olsun bunları nasıl yapacağımı 2 gündür araştırıyorum hiçbir bilgi bulamadım bilginiz var mı Kugada alarmı etkinleştirdiyseniz, kilitlemeye iki kez basınca korna sesi geliyor olmalı. Diğerlerini ben de bilmiyorum. Forscan ile yapılamıyor o ayarlar maalesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap