Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2019 Bugün yayımlanan C.başkanlığı kararı ile, Değeri 1500 Euroyu geçmeyen, kargo vb ile ülkeye giriş yapılan ürünlerin tamamından vergi alınacak. Daha önce sürekli bu değer düşüyordu en son 22 Euro civarındaydı şimdi bu 0 Euro oldu. Ayrıca kitap vb ürünler 150 Euro altında olduğu sürece vergi alınmayacak. Avrupa'dan gelenler %18, diğer ülkelerden gelenler için %20 vergi eklenecek. Bir de 5 TL hizmet bedeli eklenmişti geçtiğimiz aylarda. Aynı karar ile, önceden 2 takvim yılı aralığı ile cep telefonu vb kaydı yapılabilirken şimdi bu süre 3 takvim yılına uzatıldı. Örnek, 2019 ayları içinde kayıt yaptıran kişi en erken, Ocak 2022'de kayıt yaptırabilecek. Yine sadece 1 adet hak mevcut. Buraya dikkat, kayıt yaptırdığınız cep telefonu sadece kayıt yaptıran kişinin üzerine tanımlı hat ile çalışacak. Özetle 15 gün sonra pasaport kaydı yaptırmak biraz saçma olacak, o iş de bitti. Tamamı 15 gün sonra yürürlüğe girecek. Buradan kararnameye erişebilirsiniz. 20190515-6.pdf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Olacağı belliydi zaten. Yurt dışı alışverişte artık zor olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Bakın burası çok önemli 3 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 işi gücü bitti şimdide buna sardı damat bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Hala yurtdışından gelmeyen kargolarım var umarım 15 güne gelir ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 (düzenlendi) 12 saat önce, Mesut ç yazdı: işi gücü bitti şimdide buna sardı damat bey. İşi gücü devam ediyor da parası bitti. Dövizi yükseltmemek için de MB rezervlerini eritiyor. Artık borçları satıyoruz. Borç iflası ilanı uzak görünmüyor. Mayıs 16, 2019 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Merkez bankasındaki rezerv kötü gün parasıyla birlikte yaz sonunu görmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Bakın tekrar söylüyorum iyi dinleyin burası çok önemli"vatandaşın nefes aldığı tüm kanalları kapatıp,ekonomiye nefes aldıracağız" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Yurt dışından telefon alanlar kayıtlarını derhal yapsın veya alacaksanız hemen almaya bakın. 1 Haziran sonrası sadece tek hat ile çalışacak o telefonlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 45 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yurt dışından telefon alanlar kayıtlarını derhal yapsın veya alacaksanız hemen almaya bakın. 1 Haziran sonrası sadece tek hat ile çalışacak o telefonlar. 1 haz kesinleşti mi? Resmî gazete yayını sonrası 15 gün demişlerdi, tam tarihini bilemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 1 haz kesinleşti mi? Resmî gazete yayını sonrası 15 gün demişlerdi, tam tarihini bilemedim. Yayım tarihi 15 Mayıs işte ? +15 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Neresi çok önemli orasını anlamadım. B.L.L.E anlatırmış gibi anlatın lütfen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 6 saat önce, Teoman S. yazdı: Neresi çok önemli orasını anlamadım. B.L.L.E anlatırmış gibi anlatın lütfen. Telefonu 2.elde satarken adam kendi hattını takınca çalışmayacak. iPhone alıp iPod satacaksın yani ? Evladiyelik sende kalacak ya da. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 B..L..L..E anlatırmış gibi anlattın ya saol ???? İşin şakası bi yana 2. el piyasasını öldürdü ? --1 dakika sonra eklendi-- Yurtdışı alınanlar için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 1 dakika önce, Teoman S. yazdı: B..L..L..E anlatırmış gibi anlattın ya saol ???? İşin şakası bi yana 2. el piyasasını öldürdü ? Aynen, maalesef çok kötü oldu. Ben sürekli y.dışından alıyordum ve Kasım'da yeni iPhone'u düşünüyordum. O iş yatar bundan geri adım atılmazsa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap