Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Neden düşünüyorsun ki. Yurtiçinden al ÜRETİME ekonomiye katkı sağla ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Er Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2019 Atatürk yola çıkalı 100 seneyi geçti biz bi arpa boyu yolu geçemiyoruz. Memleket üretmiyor bari üretenlerden alalım diyoruz, onada mani oluyorlar. Bilgi teknoloji işiyle uğraşan yerel bir esnafım. Kosgeb' başvurdum bir projemle yanıt bulmadı. Ama ne hikmetse halihazırda iş yeri bulunan berber arkadaşımız 18.000₺ aldı. Düşünüyorum şimdi bu arkadaş istihdama mı destek olacak yoksa yeni bir moda akımı mı yaratacak bu parayla diye. Neyse konuyu farklı yerlere sürüklemeyim. Ben hükümetin yoğun bakım günlerinin gün doğumu kadar yakın olduğunu düşünüyorum. Ne ekonomi bıraktılar, ne kamu malı bıraktılar, ne dostluk bıraktılar, ne de T.C. ye saygı duyacak yeni nesil bıraktılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 İmei kaydetme harcı 1500 TL’ye yükseltildi. 620 liraydı yani %100’den de fazla artış mevcut. Bu yıl 500’den 620’ye çıkmıştı. Geçen yıl 170’den 500’e. Yurtdışı olayını iyice bitirdiler. Zaten tek hat ile çalışacaktı çok da üzülmeye gerek yok. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/07/20190719-16.pdf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 En güzeli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 5 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: İmei kaydetme harcı 1500 TL’ye yükseltildi. 620 liraydı yani %100’den de fazla artış mevcut. Bu yıl 500’den 620’ye çıkmıştı. Geçen yıl 170’den 500’e. Yurtdışı olayını iyice bitirdiler. Zaten tek hat ile çalışacaktı çok da üzülmeye gerek yok. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/07/20190719-16.pdf halen xs max mantikli 1500 kaat cepte kaliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 5 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yurtdışı olayını iyice bitirdiler. Zaten tek hat ile çalışacaktı çok da üzülmeye gerek yok. Tercümesi: Neyse ki şemsiyeyi açmıyorlar (şimdilik tabii) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Tek sim kanunu başlamadan 2 telefon kaydettim (hanıma ve oğluma) Ama bu kanun en çok beni vurdu, 2000 yılından beri hiç yurtiçi telefon almayan ben şimdiden sonra ne yapacağım bilmiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 2000 yılından beri hiç yurtiçi telefon almayan ben Evet arkadaşlar olayın müsebbibi bulundu. Bize de Alamanyadan İphone 6 gelmişti.170 tl ye kaydını yaptıktan 1 hafta sonra 620 tl ye çıkmıştı.Tamam kaçak olmasında sen içeride ki telefona da vergi bindiriyorsun.Nasıl olacak bu iş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Aklı selim ile düşününce bunun eleştirilebilecek fazla bir yanı yok... Ne yanı burada İngilizcesi olmayan yada yurtdışına çıkmayan, yada çıkan tanıdığı olmayan biri paşa paşa TR'deki rakamları verecekken diğer imkanlara sahip kişi yurtdışından indirimli telefon alacak? Olacak iş değildi tabi ki... Dürüst olayım, aynı işi bende yaptım, yalan yok. Ama mantıklı ve adil değildi. Adalet nedir bu ülkede diye sorsan muhabbet boka sarar ayrı konu. Çok girmeyeyim oralara ama, çok hayıflanmayalım derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 15 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: hayıflanmayalım Hayıflanma yok ki, para var huzur var ? Yukarıda söylediğinin cevabını vermişsin adalet konusunda eyvallah ama imkanları insanlar kendileri yaratır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Devletimiz harcama yapmayın diye sizi düşünüyor ? telefonum bozulmasın diye hocaya okuttum ben... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Devlet amcamız ilkesi şuymuş.. '' Kazanandan değil, harcayandan vergi topluyoruz. '' ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: halen xs max mantikli 1500 kaat cepte kaliyor %'ye vurunca o adamı etkileyecek para değil, bir de +1 garanti; pek bi mantığı yok bence. Zaten mantık olayı, tek hat mevzusundan sonra bende külliyen yok oldu ? Ayrıca bu yapılanda adalet falan düşünüldüğü yok, öyle olsa fiyatına göre %20 çekerlerdi 2000 TL'lik cihazdan da 1500 istiyor ? Neyse yine kapitalizm kazandı, bkz: Apple, Samsung vb. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2019 Süreçte mantık aramanıza şaşıyorum. Bu bedeller birilerini zengin etmek için (borç alınmış paraları ödemek üzere) toplanıyor. Tabii itibarı ayakta tutmak için yapılan harcamalardan hiç bahsetmiyorum. Neyse neyse devletimize zeval gelmesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2019 Son güncelleme beni'de vurdu. ? Kısaca özet geç derseniz. Adam x opreratör'den telefon aldı. Bana geldi satacak satamıyor ? Temlik'le alınan cihazlarda faturadaki ismin sim karti ile çalışıcakmış. Haricinde off olmuş.. Yani videodaki gibi düşünüyorum. Düzensizlik önüne geçilsin, ama kardeşim ben bu işin ticaretini yapıyorum. Alıp satmam'dan daha doğal bir şey olamaz ki ? Ülke batacak diye korkuyorlar kemer sıkıyorlar ama vatandaşın kemerini, kendilerinin ki gayet rahat.. Başka sektöremi geçsem ne yapsam ? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap